Catalina is zeer vriendelijk en kundig

Catalina is zeer vriendelijk en kundig

Prima controle met aandacht voor de persoon.

Tijdens de behandeling merk je dat Rosella veel liefde voor haar vak heeft.

Fijne tandarts. Goed geholpen.

Goede persoonlijke benadering

Zie hierboven

geen antwoord op mn vraag

vroeg wat ik kon doen aan die ontsteking en het antwoordt was flossen

Duidelijk en verhelderend

Duidelijk en verhelderend

perfect

prettige sfeer en goede behandeling

Niet zoals ik gewend was bij mevrouw. DRIESSEN

Mevrouw. DRIESSEN MAAKTE DE TANDEN ALTIJD SCHOON NA EEN CONTROLE EN VERWIJDERDE TANDSTEEN. WAS NU NIET T GEVAL. NIET ECHT T GEVOEL ALSOF IK BIJ DE TANDARTS Was geweest.

Jammer dat ik voor een klein gaatje een vervolg afspraak moet maken.

Waarom kan een klein gaatje niet meteen behandeld worden.

Zonder angst

Een kies moest worden getrokken, geen prettig vooruitzicht vond ik. Maar het ging heel goed met een goede verdoving, zonder pijn. Helaas weet ik de naam van de tandarts niet, maar zij deed het heel goed.

Ik vind het fijn direct met kleine probleempjes geholpen te worden.

Goed en prettig geholpen

Goed op een geruststellende manier geholpen.

verhelderend

Dit keer kreeg ik goede uitleg van wat er gaat gebeuren als ik de behandeling laat plaatsvinden.

Vakkundig, vriendelijk personeel.

Duidelijk uitleg wat er ( moet) gaan gebeuren. Als er problemen zijn wordt het zo snel mogelijk opgelost.

Prima tandarts én mondhygiënist!

Wordt altijd netjes en met respect behandeld

Mijn ervaring is goed Goede uitleg, secuur werken En nette praktijk

Was niet helemaal tevreden

Niet helemaal tevreden dat gesmiespel vind ik niet op zijn plaats

Even aftastend maar daarna,erg keurig behandeld.

Kwam er binnenin dacht ...voel me goed bij deze tandarts. Meteen op m'n gemak gesteld en leuke tandartse

gewoon goed

wordt netjes behandeld. En wordt door Rene ook uit gelegd wat hij gaat doen .en een goed advies gegeven.

Super vriendelijk behandeld

Goed geholpen

Fijn team!!

Je word uitstekend geholpen, ze zeggen van te voren wat ze gaan doen. En ( belangrijk) ze vragen of je pijn hebt.

Controle beugel

Snel en kundig behandeld

Snel geholpen

Snel geholpen

Aanbeveling

Super lief en uitstekend behandeld door Anke zou geen betere tandarts kunnen wensen Heeft mijn angst weggenomen. ....

Schoolstraat 2

5741 CV Beek en Donk

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.