Goed en deskundigheid geholpen

Ik heb een goede ervaring en werd naar goed overleg behandeld en mijn wensen in overleg

Erg goede behandeling

Vriendelijk en vaardig

Prima geholpen.

Ivm een probleem aan mijn kies werd ik de dag daarna meteen ingepland en geholpen. Niet bij mijn eigen tandarts, maar toch.

Ik werd heel goed geholpen

Alles werd goed besproken en dat was heel prettig. Ik wil altijd door Catalina geholpen worden.

Rustig praatje gemaakt voor de controle.

Fijne rustige tandarts sommige vullingen zitten er al meer dan 12 jaar in.

Goed geholpen

Deskundig

Nette en vakkundige tandarts

Aanpassing van mijn kunstgebit is perfect gegaan. Nergens last van.

Met een glimlach

Ze hebben de laatste jaren een tandartsfobie grondig weggepoetst:) dank je wel.

Prettig

Geruststellend, heeft oog voor mijn angst voor de tandarts.

Fijne ontvangst en snel aan de beurt. Goede service

Fijne en vertrouwde behandeling

Tandarts is rustig en heeft de tijd voor je

zeer positief

Ontvangst met zuil beetje zakelijk, maar vooruit: bij drukte is het vast ideaal. Behandeling en gesprek met tandarts zeer goed en vriendelijk.

Eindelijk weer een prettige tandarts

Na tandarts van Loon en de Spaanse tandarts een aantal mindere ervaringen gehad en zelfs overwogen een andere praktijk te zoeken. Nu eindelijk weer een prettige ervaring gehad.

Vaak andere tandartsen

Vaak andere tandartsen

Geholpen door Tim van de Berg mondhygiënist top tandarts

Gehlopen door Tim elk half jaar behandeling altijd netjes en zonder centje pijn top!

Zeer vakkundig en vertrouwelijk behandeld.

Is goed

Geeft goede uitleg en is rustig en secuur.

vakkundig & comfortabel

goede ervaring

Goed advies gekregen

Snelle afspraak en goed advies gekregen

Snel en goed geholpen.

Afspraak was snel gemaakt. Behandeling goed verlopen.

Goed en betrouwbaar

Tevreden

Ik word spontaan ontvangen

De mondhygiënist kan ook de controle doen en ff snel een vulling plaatsen en dat alles zonder assistente .

Ik ben goed behandeld

Schoolstraat 2

5741 CV Beek en Donk

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.