Aangenaam

Wederom uitstekend geholpen; tandsteen pijnloos verwijderd.

Ik heb geen klachten

matig

vergeten doorverwijzing te sturen naar ziekenhuis .

Klant vriendelijk

Zo als altijd, vlot en kundig

Zo als altijd het geval is bij de mondhygieniste. Vlot en kundig geholpen.

Vriendelijk, goed verzorgd en professioneel

Prima behandeling Je wordt op je gemak gesteld door alle uitleg hierover. Door de muziek op de achtergrond, waar de tandarts zachtjes mee neuriet, krijg je het gevoel dat de tandarts ook ontspannen aan het werk is.

Hele fijne praktijk.

Zeer tevreden.

Vriendelijk behandeld. Wachten duurt niet zo lang

Fijne tandarts vriendelijke medewerkers

Ben zeer tevreden

Hoewel ik de naam van de desbetreffende vrouwelijke tandarts niet herinner ben ik zeer tevreden! Begane grond!

Fijne tandarts ondanks vervelend boren / tand herstellen

De naam van de tandarts en assistente die ik gehad heb weet ik niet. Maar ze waren heel vriendelijk, geduldig en begripvol. Dit is heel fijn als je er toch al tegenop ziet. Ik zou haar graag als vaste tandarts hebben bij voldoende keren.

Uitstekende behandeling

Vakkundig en efficiënt

Vakkundig en vriendelijk

Aardige man, weet waar hij mee bezig is

Gelukkig tussendoor afspraak

Wortelkanaalbehandeling, duur en onverwacht, eigenlijk 3 weken wachten met pijn Gelukkig alert ingeseind over afzeggen andere cliënt

Relaxed

Op een rustige, aardige en kundige manier een nieuwe vulling in de kies geplaatst.

Ging weer goed

Ging weer goed

Snel geholpen

Vlug geholpen, geen tijd om schrik te hebben!

vriedelijke ontvangst en tevreden na ehandeling.

Zeer positief

Beide protheses gecorrigeerd en jaarlijkse controle binnen 10 minuten, echt top!

Vakkundig en vriendelijk

Geweldig!

Blij om tandarts van Loon weer te zien. Binnen 5 minuten klaar!!

Snelle service en goede oplossing

Gedeelte kies afgebroken. Dag erna gebeld voor afspraak en er is een goede oplossing gebodrn

Prettig

Tandarts waarbij je je erg op je gemak voelt, en alles rustig uit legt

fijne behandeling

fijne behandeling

Schoolstraat 2

5741 CV Beek en Donk

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.