Heel aarddig

Aardig en netjes.

Gewoon goed

Gewoon zoals het hoort te zijn

Goed geholpen

Ben goed, snel en met advies geholpen

Slecht

Slechte ervaring - jullie zijn telefonisch niet tot heel slecht te bereiken. 33 minuten duurde het. Nadat ik uiteindelijk er door kwam, heb ik voor dezelfde dag een afspraak kunnen maken. Dit bezoek heb ik als fijn ervaren.

Vriendelijk en behulpzaam

Ik word altijd vriendelijk te woord gestaan door de assistente. De tandarts en mondhygiënist zijn vriendelijk en deskundig.

super goed

zeer goed

Vriendelijk, rustig tandarts.

Vriendelijk ontvangst, rustige benadering en eerlijk. Erg fijne ervaring.

Na slechte ervaringen met mijn vorige tandarts vond ik het eng om naar de tandarts te gaan. Ik voel me hier heel erg op me gemak. Iedereen is vriendelijk en behulpzaam. Heel patient gericht. Fijn!

Weinig communicatie

Ik had een gebroken kies die gerepareerd moest worden omdat ik onder bewindvoerder zit werd er van tevoren een goed keuring gevraagd van 474€dit was goed geregeld mijn gebit moest goed zijn vanwegen een slaapapneubeugel de kaakchirurg heeft mij 2 keer teruggestuurd niet goed ik heb tegen de assistent gezegd niet te betalen de 474€waren al voldaan de assistent zei dat er geen rekening meer kwam van het 2 keer herstellen,vervolgens is er toch 88,60 ingehouden dit was niet de afspraak

de sfeer is goed en personeel is vriendelijk

Vriendelijk, kundig en superkritisch.. Fijn persoon.

Gerust gesteld

Voor een kies trekken behandeld. Gerust gesteld en goede uitleg

Vertrouwd!

Deskundigheid en Patiëntvriendelijk

Ben zuinig op Rene v Loon beter is er geen, !

Kom al jaren vanuit Geldrop naar B& D. Hij heeft er recht op maar ik hoop dat hij nog even langer blijft. altijd aardig en tijd voor de Patiënt .geweldige vakman. Ben hier zuinig op ! Ik ben er vanuit Leerdam terecht gekomen nooit geen spijt gehad... Dit is een schrijven van een patiënt die vroeger nooit naar een tandarts durfden te gaan, Vr.gr Hr Verkennis

Ik ben goed geholpen

Ik ben goed geholpen

Vriendelijke en goede behandeling

Snelle behandeling

Vriendelijk en professioneel

Tim, de mondhygiënist, is zeer kundig, behulpzaam en erg vriendelijk. Ben uitermate tevreden, een dikke 10

Elk jaar wordt de service slechter!

Bij een controle werd voorheen een gaatje direct gerepareerd en eventueel tandplak verwijderd. Sinds enkele jaren moet je voor een gaatje apart terugkomen, dat is tot daar aan toe. Nu komt hier tot mijn verbazing ook nog bovenop dat er niet eens meer de moeite genomen wordt om even wat tandplak weg te halen, (wat voorheen bij de standaard controle in een vloek en een zucht gebeurd was). Hiervoor moet er weer speciaal een aparte afspraak gemaakt worden.. Schandalige ontwikkeling dit!

rustige aardige duidelijke vrouw

Erg tevreden over mijn nieuwe tandarts, mw. Pirvu, de opvolgster van mw. Driessen-Sillekens

Onverrichte zaken naar huis

Vanuit het verleden ben ik gewend dat de tandarts het gebit reinigt (tandsteen verwijderen en schoon maken), hier een nieuwe afspraak voor moeten maken bij Iedje.. Tevens een bolletje van mijn spalk los gebeten, in januari terug (ook bij Iedje) om dit te laten repareren. Spalk zit dan dus al 6 weken los.. Waarom wordt dit niet allemaal in 1x gedaan zoals van eerder wel gewend?

Prima!

Goed geholpen!

onvoldoende

Ik had een afspraak om 2 gaatjes te laten boren en voor een controle. door rug klachten van de tandarts konden er geen gaatjes geboord worden. Hiervoor moet ik weer een nieuwe afspraak maken. tevens was de foto die was gemaakt niet goed genoeg dus dat moest ook op nieuw. ik heb ook het gevoel dat de controle niet goed is uitgevoerd. daarbij heb ik zo een beetje elk jaar een nieuwe tandarts. al bij al ben ik niet tevrede

Niet goed

Mijn ervaring is niet goed , krijg steeds een andere tandarts . Aan balie wel vriendelijk.

Goed en deskundigheid geholpen

Ik heb een goede ervaring en werd naar goed overleg behandeld en mijn wensen in overleg

Schoolstraat 2

5741 CV Beek en Donk

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.