Controle beugel

Netjes geholpen door Iedje

Goed behandeld

Positief: vakkundig en prettig behandeld door mondhygieniste. aanmeldscherm bij entree, nu hoef je niet te wachten tot de perso(o)n(en) vóór je klaar zijn met het maken van een afspraak. Negatief: ik mis het fonteintje bij de stoel

Geen opmerking. Prima behandeling

Prima behandeld. Goede uitleg van vervolgbehandeling.

Goed en snelle behandeling

Goeie en vriendelijke tandarts

Mijn eigen tandarts van Loon weer een keer gehad. Héél blij mee. Voor de eerste keer digitaal ingecheckt bij binnenkomst, ideaal. Goed bezig.

Kundig

Hamad is een kundige tandarts……

gewoon omdat ze goed was

Ze heeft mijn netjes behandeld

Heel goed

Ik heb mijn bezoek aan uw tandartsenpraktijk als zeer fijn en vriendelijk ervaren

Uitstekend!

Anke Lommers is een zeer capabele en kwalitatief uitstekende tandarts die rekening houdt met het welzijn van de patient en luistert naar de klachten en voorziet in zeer goede adviezen met betrekking tot de verzorging van het gebit. De controle is als zeer prettig ervaren!!

Fijne tandarts

Weet zijn naam niet ?

Super goed

Goede aandacht en behandeling

Super fijn

Release en rustige behandeling..aan gezien de tandarts niet mijn favoriet is ..ben ik toch gerust en op mijn gemak. S151live

Goede ontvangst, makkelijk "inchecken", kundige mensen die je helpen

Heel goed en secuur gedaan.

Zie boven

Prima, zoals gewoonlijk

Ik kom hier al erg lang waardoor contacten persoonlijk en direct zijn. Ze “kennen” me en merkten dus ook dat ik in de verkeerde wachtkamer zat.

Goed geregeld

Zeer tevreden!

Ik ben erg tevreden met mijn nieuwe onder- en boven gebit. Vriendelijke en vakkundige hulp.

Behandeling zorgvuldig uitgevoerd

Behandeling is goed uitgevoerd, juiste uitleg gegeven en vriendelijk. Aanvullende opmerking. Waar we eerst een vaste tandarts hadden merken we afgelopen jaren dat we iedere keer een andere hebben. Zeker bij de kinderen gemerkt dat het verschillend beoordeeld wordt.

uitstekend

prettige behandeling

Correcte behandelingen goede uitleg

Correcte behandeling en goede uitleg

zeer tevreden.

Ik ben altijd vriendelijk en goed geholpen, door iedereen.

Snel en goed geholpen.

Heel snel een afspraak kunnen maken in verband met een afgebroken kies. Deze is meteen gemaakt en voelt weer als nieuw.

Erg onpersoonlijk geworden

Met het nieuwe aanmeldscherm spreek je eigenlijk niemand meer. Toen ik aan de balie kwam en 'hoi' zei, werd er vreemd opgekeken en gemeld dat achter me het aanmeldscherm staat. M'n tandarts zelf is wel sociaal en geeft duidelijke uitleg bij vragen.

Schoolstraat 2

5741 CV Beek en Donk

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.