Fijn

De tandarts houdt rekening met mijn gevoelige tandhalzen.

Vakkundig

Vakkundig

Goed en makkelijk te bereiken

Zeer tevreden.

Fijne mondhygiënist en fijne tandarts, ik voel me echt op mijn gemak. Ik weet alleen de naam niet van mijn mondhygiënist ondanks dat hij mij al vele jaren behandeld.

wordt er goed en vriendelijk geholpen

Goed genoeg

Mag ik hier ook even opmerken dat ik de rekening alleen nog op de mail krijg Wil die wel graag op papier

Prima geholpen, vriendelijk.

Ik mis de receptie begroeting en het maken van een afspraak

Dit is de enige praktijk waar ik zonder angst alles kan laten doen. De specialisten en hun assistenten leggen zorgvuldig uit wat er op je af komt en wat je kunt verwachten. Er wordt vaak genoeg gecheckt of je je goed voelt en blijft voelen. Recent is er een aanmeld zuil geplaatst. Hier melden bezoekers zich aan. Dit vervangt persoonlijk contact en dat is naar mijn smaak geen goede digitalisering. Juist in dit soort praktijken kan persoonlijk contact een positieve invloed hebben op de ervaring van bezoekers. Niets is beter dan de vertrouwde gezichten van medewerkers die jou gewoon een beetje service en menselijkheid bieden.

Fijne tandarts

Er werd naar mijn wensen geluisterd en ik ging weer met een schoon en mooi gebit naar huis toe!

Op verdieping is alleen de trap en geen vlugtroute

van afspraak tot aan einde behandeling prima

plezierige omgeving met attente mensen. voel me op mijn gemak

prima service en kwaliteit

heel goede sfeer

Perfect geholpen

Het ging voortreffelijk ! Geen pijn gevoeld

Erg tevreden over dienstverlening

Erg vriendelijk, neemt voldoende tijd en stelt vragen omtrent mijn gebit

Fijn geholpen goeie uitleg

Vriendelijkheid

Mijn ervaring is steeds goed te noemen. Vriendelijkheid en aandacht is prima te noemen!

Prima geholpen

Fijne behandeling netjes en correct

Klantvriendelijk

Netjes en goed behandeld

Ontzettende angst voor tandarts, maar werd goed en rustig behandeld

Vertrouwen is gedaald tot 0

Na ruim 40 jaar afscheid genomen van deze praktijk, er wordt nog eens niet gevraagd wat de reden is?

Vriendelijk en kundig

Alle medewerkers zijn vriendelijk, rustig en kundig.

snelle service

Schoolstraat 2

5741 CV Beek en Donk

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.