goede uitleg en goede behandeling

Goede behandeling

Wij zijn heel tevreden over de werkwijze

Heel blij met Catalina ze ziet alles is heel voorzichtig met het nakijken gewoon fijn om er te komen ze heeft ons vertrouwen gewonnen

Goed en vriendelijk behandeld

Snel na controle een vervolg behandeling gehad.

Vriendelijke benadering en uitstekende behandeling

Vriendelijke benadering en uitstekende behandeling

Prima!

Goed geholpen, vriendelijk. Vraagt tussendoor hoe het met me gaat. Tandarts werkt nauwkeurig.

Ik ben deze dag heel netjes behandeld

Ik ben snel en netjes behandeld ik heb nu ook een hele fijne tandarts

Hele fijne tandarts

Goed luisterend geruststellend oor naar de patiënt, zorgzaam en nooit problemen gehad na de behandeling.

Goede ervaring

Ik heb een erg slechte ervaring bij mijn vorige tandartspraktijk. Ik ben erg tevreden met deze praktijk. Goede eerste ervaring

Goed en patiëntgericht

Onlangs op controle geweest. Daarbij opgemerkt dat de spalk achter mijn tanden voor de zoveelste keer los geraakt is. Direct een alternatief kunnen bespreken met behandelaar en op korte termijn afspraken in kunnen plannen om dit te realiseren. Kortom, zeer fijne en gerichte service.

Ben zeer tevreden

Ik kwam voor een controle en kreeg een goed en nette controle

Er was een goed nieuw systeem om je bij binnenkomst aan te melden, ik hoede maar kort te wachten en kreeg een goede en nette controle. Nieuwe afspraak maken was zo gebeurd.

Heel goed

Prettig contact. Alles tot volle tevredenheid. Behandeld door plaatvervangster i.v.m. zwangerschapsverlof.

goed!

Netjes en vriendelijk geholpen!

Deskundig geholpen

Vriendelijk personeel en deskundige artsen.

Rust

Was niet gespannen en gaf mijn rust

Zorgvuldig

Goed behandeld

Fijne uitleg

Wij hadden een consult bij Elif, en wat is ze een lieve tandarts. Ze legt alles heel goed uit en zegt waar het opstaat. We vonden het bezoekje allemaal heel erg fijn, ook mijjn kinderen. Tot de volgende keer Elif!

Geweldige begeleiding

Na hele slechte ervaringen 50 jaar geleden nooit meer naar de tandarts geweest Ben door jullie door mijn angst geholpen Ben daar heel dankbaar voor Zo professioneel zo begripvol Complimenten

Heel goed geholpen,en kon ook heel snel komen toppie.

goede en vriendelijke behandeling

zie boven

Afspraak niet bekend

Ik heb een half jaar geleden een afspraak gemaakt, kreeg de dag voor de afspraak een bevestiging maar toen ik aan de balie stond bleek er geen afspraak te zijn. Ik kon dus onverrichter zake weer naar huis. Mijn dochter heeft twee maanden geleden al gereageerd via de site om een afspraak te maken maar tot op de dag van vandaag is daar geen reactie op gekomen. Jammer dat de persoonlijke benadering steeds minder wordt. Ik ben overigens zeer tevreden over de tandarts. Anke Lommers .

PRIMA OP DAT APERAAT BIJ DE DEUR.

ALLES PRIMA VERLOPEN BEHALVEN DAT APERAAT BIJ DE INGANG EEN BEETJE ONPERSOONLIJK.

begripvol

heel rustig en begripvol voor mijn angst voor de tandarts.

Vakkundig en vriendelijke behandeld

Vakkundig en vriendelijke behandeld

Fijn

De tandarts houdt rekening met mijn gevoelige tandhalzen.

Schoolstraat 2

5741 CV Beek en Donk

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.