Prettige samenwerking wat betreft beugel van Invisalign

Zie boven

Top tandarts, denkt met je mee en heeft alle geduld

Tandarts van loon is een zeer professionele tandarts die met je mee denkt en geduld met je heeft ik ben persoonlijk super blij met mijn nieuwe tanden

Duidelijke uitleg

Onvoldoende

Ik ben heel kort binnen geweest en voor mijn gevoel heeft hij amper gezien hoe de conditie was van mijn tanden/ tandvlees Ik weet alleen de juiste naam niet van de tandarts ik kon hem slecht verstaan dus de naam die ik invoer is misschien niet juist . Excuus hiervoor

Prettig

Goed geholpen, fijne rustige omgeving. En prettige mensen

Ik ben zeer goed tevreden over de behandelingen die ze verrichten.

Nooit leuk maar echt wel noodzakelijk, en leuk vakkundig personeel, waar je niet bang voor hoeft te zijn ,

Prima.

Wordt op tijd behandeld. Goed uitgelegd wat men gaat doen. Prima resultaat..

Goed en snel geholpen

Na een paar dagen tandpijn heb ik gebeld en lag na 45 minuten al in de stoel. Na de verdoving werd er verteld waar de pijn vandaan kwam en hoe deze te behandelen.

Wederom goed geholpen, vooraf was er wat twijfel; een kies, gaatje, of niet. Blijkt achteraf dat een tandenstoker te klein is. Niks aan de hand dus.

Geen pijntje gevoeld

Gaatje gevuld zoner pijn

Correct

Mocht er even tussendoor. Keurig geholpen.

Nvt

Duidelijke uitleg en reiniging

Fijne uitleg en reiniging

Wordt mee geholpen

Geen wachttijden wat uniek is in nederland

Hele fijne ( duidelijke) tandarts.

Hele fijne rustige tandarts. Legt zaken duidelijk uit. Is betrokken.

Netjes en hygiënisch

We gaan meestal samen mijn zoon en ik en mijn zoon is gisteren nog geweest

Goede behandeling, goede uitleg

Goede behandeling. Goede uitleg over de behandelingen tussen de behandeling door. Vriendelijke tandartsen.

word goed behandelt

Vriendelijke mensen die daar werken

Goed geholpen

Bekwame en vriendelijke tandarts.

Mijn kies was afgebroken , en ik kon de volgende dag al terecht. Goede behandeling ,kies is weer in orde.

Fijne praktijk

Fijn personeel vriendelijk

Blij dat de behandeling er weer op zit

Ik kom er liever niet, maar dat ligt niet aan de praktijk en het personeel. Rosella doet zo haar best om me op mijn gemak te stellen.

Ik heb al 37 jaar een zeer kundig tandarts

Zie bovenstaande tekst

Prettige ervaring

Ze hebben mijn tanden schoongemaakt , en ben er ontzettend blij mee

Schoolstraat 2

5741 CV Beek en Donk

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.