Zeer prettige en vakkundige tandarts

Prima, fijne mondhygieniste

Mag ik iets kwijt over de praktijk. Ik vind het steeds onpersoonlijker, je hoeft niemand meer te spreken dan de behandelaar. Nu moet je je ook nog digitaal melden. Ook de inrichting is nogal steriel. Niets aan Kleur of andere mooie decoratie die rustgevend zou kunnen zijn. Misschien hier iets aan doen!

Geruststellend bezoek

De tandarts legt alles prima uit, mijn angst voor de tandarts is afgenomen voor een groot gedeelte.

Fijne tandarts ik kom er al jaren.

Renee van Loon is een fijne tandarts, ik kom er al ruim 40 jaar. Hij kent me bij naam en weet dat ik geen verdoving wil, en dat fotos maken hel bij me is.

Prettig

Alleen opmerking over mijn naam Ik heet Ilse

Wederom prima in orde.

Gewoon prima zoals altijd.

Prima geholpen

Korte wachttijd, snelle behandeling met duidelijke uitleg, enkele keren geïnformeerd of het goed met me ging en een prima

Goede uitleg, efficiënt

Goede tandartspraktijk.

Altijd goede en deskundige behandeling, Vriendelijk en begripvol als je een beetje bang bent.

heel goed

ze hebben mij goed behadeld

Goede ervaring

Behandeling verliep goed, duidelijke uitleg

Deze keer een prima service

De tandarts blijft heel rustig

Een fijne controle

Anke is altijd erg vriendelijk, betrokken en kundig. Ze controleert mijn gebit goed en weet ook hoe het de afgelopen tijd/jaren met mijn gebit is gegaan. Anke stelt je op je gemak en is duidelijk. Fijne tandarts!

Heb deze pas gestuurd, blijf niet aan de gang

Zie bovenstaande

Mijn ervaring is goed

Slecht behandeld

Ik moet een nieuwe afspraak maken om tandsteen te verwijderen en dit vind ik totale onzin. Het enige wat jullie willen zien is geld

Netjes en vriendelijk geholpen.

Ik had last van bloedend tandvlees. Naar de mondhygienist geweest. Weet de naam niet meer, maar ik zou deze wel altijd willen hebben. Gewoon een fijne behandeling handmatig alles zuiver gemaakt.

Vriendelijk en duidelijk.

Bij alles wat de tandarts doet krijg je uitleg. Ook bij de eventuele foto's die gemaakt zijn wordt netjes uitgelegd wat er te zien is. Ik woon al heel lang niet meer in Beek en Donk maar ben bij deze tandarts gebleven, dat zegt genoeg denk ik.

Prima ervaring

Behandeling door mondhygieniste. Vriendelijk, kundig en redelijk pijnvrij.

Perfect zorgvuldig klantgericht.

Perfect alles naar wens zeer zorgvuldig.

Zorgvuldige, de tijd ervoor genomen professioneel behandeld

Perfecte halfjaarlijkse controle

Hele fijne rustige tandarts

Deze tandartse werkt heel zachtaardig en rustig. Een zeer prettige ervaring! Zeker als je bang bent voor de tandarts. Echt heel deskundig.

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
  • de termijn voor het maken van een afspraak
  • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
  • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn N.v.t.
  • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
  • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort behandelstoel etc.)
  • de persoonlijke hygiëne, (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
  • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht)
  • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
  • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
  • de uitleg die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden
  • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling N.v.t.
  • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht) N.v.t.
  • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling
  • In hoeverre bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling N.v.t.
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? N.v.t.
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) Tandarts

Prettige samenwerking wat betreft beugel van Invisalign

Zie boven

Schoolstraat 2

5741 CV Beek en Donk

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.