korte wachttijden, dus ze werken mooi op tijd

Fijne en aardige tandarts! Legt alles goed uit en denkt mee!

Goede tandarts

uitstekend

Uitstekende behandeling en alle medewerkers zijn heel vriendelijk.

Goed en snel geholpen

Prima ervaring, last van de kies en werd zelfde dag nog geholpen. Zeer vriendelijke tandarts, fijn in contact en duidelijk in uitleg wat ze ging doen. Heel erg prettig gevonden.

Fijne ervaring

Gods ontvangst, alles helder!

Fijn en snel geholpen

Vanwege klachten aan kies, snel een afspraak om deze te beoordelen door een tandarts.

Een hele fijne tandarts

Heel fijn alles uitgelegd, en gezellig, wil hem graag als tandarts hebben als dat kan.

Behandeling was snel en goed

Was heel gezellig...lekker een praatje gemaakt

Fijn en precies volgens afspraak geholpen, super

Precies op de tijd van de afspraak geholpen, door René van Loon zelf, is en blijft een vakman, super

Tandarts van Loon is een kundig en prettig persoon. Ik kom er graag.

Goede uitleg en behandeling

Zoals altijd top

Kon snel bij jullie terecht.

Fijn snel geholpen.

Koude bedoeling

Dit was mijn eerste bezoek sinds de invoering van een aanmeldzuil. Er was helemaal geen personeel te bekennen, ook niet om na mijn afspraak een nieuwe afspraak te maken voor controle. Dit voelt niet lekker.

Alles in overleg, is fijn

Goede behandeling

Dik tevreden

Correct en goed advies

Fijn contact

Ondanks mijn angst voor de tandarts wordt ik hier graag geholpen

Snelle afspraak gemaakt!

Prettige ontvangst en prima behandeling en advies.

Uitstekende tandzorg

Begonnen met mondhygiëne en zou 3 kwartier later de tandcontrole krijgen. Daar ik dit geval wat krap in de tijd zat, heeft de mondhygiënist de tandcontrole er meteen bij gedaan. Ben hem zeer dankbaar. Ook gaf hij goede uitleg.

Positief

Positief

Uitstekend geholpen

Vriendelijke medewerkers, kundig personeel en super fijn geholpen. Mondhygiënist weet wat hij doet, top.

Ik ben tevreden over de behandeling

Goede ervaring

Alles verliep goed.

Correcte en professionele behandeling .

Schoolstraat 2

5741 CV Beek en Donk

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.