Geen lange wachttijd voor men begon. Behandeling is prima uitgevoerd. Medewerkers zijn er vriendelijk.

Heel goed

Goedemorgen persoonlijke zorg en behandeling

Prima tandarts, maar graag volgende keer weer mn "eigen" terug

Door een wijziging aan jullie kant kreeg ik nu niet de tandarts die ik sinds een paar jaar heb... Dat kan, maar nu staat de vervolgafspraak ook weer bij hem en dat vind ik niet prettig.

Correct afspraak nagekomen en interesse getoond.

Nette en vriendelijke behandeling

Thuis bleek gedane van 04-11 niet de oplossing, pijn bleef.

Tandarts Hamad zag niet juist om welke kies het ging. mijn vinger te breed om juiste plaats aan te geven. daardoor van verkeerde kies iets afgeslepen en klacht bleek thuis niet verholpen. Tijdens eten brak wand kies ernaast af en kon ik 05 November opnieuw naar tandarts. wel 28 Euro armer doordat klacht niet bleek opgelost te zijn. Die behandeling door Catalina was juist!!

Prima geholpen

Voortreffelijk

Goede afspraken, goede behandeling

Erg fijn geholpen

Erg fijn geholpen en altijd goede zorg door René en zijn assistente

¹

Netjes op tijd van de afspraak

Goede tandcontrole. Klein beetje tandsteen meteen verwijderd.

Word altijd goed en snel geholpen. Zeer tevreden!

Fijn behandeld top tandarts

Goed behandeld

Goed behandeld

Fijn

Hele fijne tandarts ,rustig persoon

Mondhygiest

Prima ervaren tim is 100% aan te bevelen

Vriendelijk en deskundige tandarts

Weer prima geholpen en alle tijd en rust tijdens de afspraak.

goede ervaring

Catalina fijne tandarts neemt de tijd voor je, vraagt tussen door of het nog met je gaat, ik voel mijn eigen op mijn gemak bij haar.( ook al is de tandarts niet mijn favoriet om er naar toe te gaan zoals bij vele )

Goede zorg, duidelijke afspraken en klantvriendelijk Top!

Ga altijd met een goed gevoel naar samenwerkende tandartsen Beek en Donk want de zorg is Top, klantgericht en de ontvangst van Balie tot en met de stoel is zeer aangenaam.Ga zo door!

Prettig, helemaal volgens afspraak en wat ik verwacht had.

Duidelijk netjes

1e keer geweest met mijn zoon tevreden. Duidelijk en netjes Nog niet veel ervaringen gehad

Goede en vriendelijke service

Je kundig en vriendelijk geholpen door Tandarts Lommers

Alles prima

Vakkundig en vriendelijk personeel. Alles prima.

Goed behandeld door de mondhygiënist

Zeer tevreden.

Schoolstraat 2

5741 CV Beek en Donk

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.