Vriendelijk

Vriendelijke tandarts. Laatste tijd wel steeds een ander gezicht. Maar gelukkig tot nu toe wel goed geholpen.

altijd vriendelijk en met je mee denken

Kom al heel wat jaren bij jullie vanuit Berkel Enschot, bevalt nog prima. jullie proberen altijd zo te plannen dat ik niet meer dan nodig op en neer hoef te rijden.

middelmatig

middelmatig

Deskundige assistenten

Prima en snel geholpen

Nette bekwame vriendelijke mensen

Fijne praktijk

Fijne praktijk, makkelijk aanmelden via zuil tegenwoordig. Tandarts is vriendelijk, vooral fijn voor mijn gespannen zoontje van 6.

Was een prettig bezoek

Het was een rustig en prettig bezoek Duidelijk wat de tandarts ging doen Prettige behandeling Helaas weet ik niet hoe de tandarts heet

Altijd uitstekende behandeling

De mondhygiënische behandeling die ik met regelmatig krijg is uitstekend.

Tegenvaller

Op locatie kreeg ik ineenkeer een andere tandarts zonder ervan op de hoogte gesteld te worden. Nu ben ik niet zo’n fan van tandartsen die amper een woord Nederlands spreken. Volgende keer gewoon weer mijn eigen tandarts hopelijk.

Fijne behandeling

Prima personeel, deskundig, vriendelijk en tijdafspraak wordt bagekomen.

bij Tim dik tevreden geweldige mond hygiënist

altijd gezellig vriendelijk en perfect geholpen worden Tim is zeer vaak bekwaam.

helemaal op mijn gemak en tevreden

helemaal op mijn gemak gesteld en tevreden na behandeling van een gaatje en mijn tandsteen verwijderd de praktijk verlaten

Nvt

Nvt

Kwalitatieve goede behandeling

vriendelijk en vakkundig geholpen door mondhygiënist Tim van de Berg en tandarts van loon

Ook bij vervanging vertrouwd

Heel onverwacht met een probleem, toch een afspraak kunnen maken en heel erg fijn geholpen.

Controle was goed

Go

Kwaliteit en een vakman

Deskundige behandeling

Deskundige behandeling

Vriendelijk en goed geholpen

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen en heel goed geholpen.

Goede behandeling en veel aandacht

Vriendelijke , zorgvuldige behandeling in een verzorgde , lichte praktijk.

Schoolstraat 2

5741 CV Beek en Donk

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.