Op tijd en kundig geholpen, door vriendelijke mensen.

Zeer aardige tandarts. Stelde me echt gerust

Goede behandeling

Netjes en op tijd geholpen.

Gewoon prima zoals altijd

Gewoon prima zoals altijd.

Vakkundige behandeling volgens tijdschema

Vakkundige behandeling volgens tijdschema

Goed!!!!

Vriendelijk en behulpzaam. Duidelijke uitleg. En altijd belangstellend.

Top!

Weer goed en professioneel geholpen met de nodige aandacht voor de persoon.

Prima geholpen

Goede uitleg

Neutraal

Geen meerwaarde

Vakmanschap en vriendelijkheid.

De behandeling bij T van de Berg verloopt altijd snel en vakkundig. Een fijne mondhygiënist.

Vriendelijk en deskundig geholpen

Ik ben heel goed behandeld. De mondhygiënist deed deze keer ook mijn controle. Was prima

Goed !

Goed !

Jammer van blonde dame bij de balie.

Deze persoon is zeer onvriendelijk!!

Goed, bekwaam en vriendelijk

G3d, bekwaam en zeer vriendelijk

Ik hadeen kundige tandarts waarbij ik me op mijn gemak voelde.

Kort maar krachtig

Eindelijk weer eens dezelfde tandarts. Erg verfijnd is ie niet maar wel effectief.

Aardig ontvangst met geruststellende woorden.

Iets waar ik erg tegenop gezien heb en heel veel meeviel door de vriendelijke en gerustellende tandarts en assistente. Steeds vragend of het nog wel ging. Het was 100% meegevallen.

Goed neemt ook de tijd voor je.. Alleen heb geen idee hoe hij heet . Zit altijd links boven

Prima, altijd tevreden

Altijd tevreden, wordt netjes geholpen. Mijn zoon van 2,5 was voor de eerste keer mee, leuke aanpak.

Vind het altijd spannend.

Als ik naar de tandarts moet heb ik toch altijd een beetje spannend. Maar de rest van het gezin heeft niet z'n spanning. Gelukkig. Maar ik ben altijd blij als ik weer gewoon buiten sta!! Dus goed blijven poetsen

Zeker heel accuraat

Fijn

Ze legt alles rustig uit en stelt je op je gemak..

Wederom prima geholpen

Kennismaken met nieuwe tandarts

Ik was nog niet eerder door deze tandarts behandeld. Nu voor controle waarbij er geen problemen waren en alleen werd 'schoon' gemaakt. Ik vind het zinvol als wordt uitgelegd waarom men schoonmaakt. Dit lijkt inmiddels een standaard handeling te worden. Tandarts en assistente waren vriendelijk en m.i. ook deskundig. Behandeling begon op tijd en gebeurde snel. Beide stelden zich echter niet voor hoewel ze voor mij (al jaren klant) niet bekend waren.

Gaat hard achteruit

Elke keer een andere tandarts en de helft spreek niet eens goed Nederlands.

Schoolstraat 2

5741 CV Beek en Donk

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.