perfect behandeld, tevreden

Tevreden en fijn opgelost nadat het in eerste instantie niet zo fijn zat

Vriendelijk!

Ze was voorzichtig en heel vriendelijk!

Alles goed en op tijd geregeld

Prettige behandeling. Verstaanbaarheid niet altijd goed.

Makkelijk dat ik mij aan kan melden middels touchscreen... Jammer dat ik niet de naam weet van mijn behandelde tandarts, ze heeft zich niet voorgesteld en ook haar naam kon ik niet op mijn afspraak terug vinden.

Vakkundig en vriendelijk

Prima, goed en zeer tevreden

Zorgvuldig behandeld.

Gewoon goed.

Gemakkelijk afspraak maken.Goed op tijd behandeld.

Mijn kunstgebit was gebroken. S'morgens om 08.30 uur gebroken kunstgebit gebracht, tandarts heeft een bon gemaakt, en om 15.30 uur kreeg ik telefoontje dat het kunstgebit was hersteld.

Mijn kies is gerepareerd door Lugane

Nooit prettig om naar de tandarts te moeten, maar mijn afgebroken kies is snel en vakkundig gerepareerd.

Goed geholpen iets later dan gepland

Zie boven

Altijd aardig en goede service

Zie boven

Uistekend

Super lief en professioneel

gewoon netjes

gewoon netjes behandeld

Klantvriendelijk

Na het bellen kon ik al binnen 2 uur terecht

Schrik ! omdat ik niet wist wat er aan de hand was ! Maar inval tandarts legde alles goed uit en de wortelkanaal behandeling verliep goed. Nu 2 dagen later geen last meer hoop dat het zo blijft

Goede ervaring met de mondhygiënist

Altijd als prettig ervaren.

kundig

fijne en kundige tandarts

is gewoon goed

zie vorig antwoord. Uitgebreide beschrijving vind ik niet nodig.

Vertrouwd voor Carel

1 vertrouwd 2 zeer kundig 3 professioneel

Goed geholpen

Goed geholpen vriendelijk ontvangst

Rustige, vriendelijke tandarts die als vervanger van mijn eigenlijke tandarts mij uitstekend heeft behandeld en die goed luistert naar de wensen van de patient.

goed advies en perfect behandeld!!

Altijd naar dikke tevredenheid

Alles is duidelijk voor iedereen. Bij binnenkomst wordt je vriendelijk te woord gestaan, ze sturen je heen waar je zijn moet. Dan mag je binnen komen en gaan ze je helpen. Vriendelijk praatje en deskundige hulp. Vervolgens nieuwe afspraak maken en je kunt naar huis. Absoluut niks te klagen.

Ik was snel geholpen en ze wisten meteen wat ik nodig had voor me ontsteking

Afspraak

Netjes behandeld

Schoolstraat 2

5741 CV Beek en Donk

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.