Controle als heel goed ervaren.

Geen wachttijd, vriendelijke ontvangst, tandcontrole als goed ervaren en ook weer het tandsteen verwijderd.

Helemaal goed

Vriendelijk en ik neem aan vaktechnisch correct geholpen.

Extractie van verstandskiezen

Zoals altijd ben ik bang voor de tandarts. Deze keer ging het vlot, de senior arts trok vlot en zonder pijn mijn tand!

Fijne en rustige behandeling

Goede uitleg en rustige behandeling. Nemen echt de tijd voor je

gezellig weerzien 1x per jaar

nvt

Was een stuk van mijn kies afgebroken. De tandarts, Hamad Al Safadi, heeft dit gerepareerd, zonder verdoving. Hij was erg bekwaam en heeft vrijwel pijnloos de kies gevuld. Ik gaf aan dat mijn tanden zeer gevoelig zijn en hij hield er erg rekening mee. Vroeg telkens of het nog ging en dat ik aan kon geven als het even niet ging. Hij stelde me erg gerust en heeft het voortreffelijk gedaan. Sinds een paar jaar is hij mijn nieuwe tandarts nadat tandarts van Loon minder ging werken. Ben zeer tevreden en grote complimenten. Chapeau.

Snel geholpen

Weer geweldig en snel geholpen door tandarts R. van loon

Klantvriendelijk, luisterend oor, vakkundig

Ik kom hier al jaren. Altijd erg vriendelijk, hulpvaardig, luisterend oor. Kortom een fijne tandartsenpraktijk

Kort en netjes

Mijn ervaring was dat de behandeling goed is verricht. De communicatie vond ik deze keer wat lastiger, doordat ik overvallen werd door een voor mij niet leuke mededeling. Erg confronterend. Mogelijk iets meer tijd nemen om iets niet leuks mee te delen? Verdere afhandeling overigens prima en zoals afgesproken.

een goeie praktijk

Goed geholpen en erg vriendelijk

Teveel

Ipv 1 nu 2 vullingen Bovenkant vulling te royaal

Die was goed

Ze was vriendelijk en is duidelijk met wat ze dodoet

uitstekend

heel duidelijke uitleg over behandeling en toegepaste techniek,goed advies over verdere verzorging gebit

Fijne tandarts

Neemt de tijd voor de patienten

ik baal er van om regelmatig een andere tandarts te hebben

ik hoop volgende keer dezelfde tandarts te hebben, was heel tevrede over deze arts

Niet prettig, lompe tandarts

Meteen beginnen aan iets, zonder te vragen of ik verdoving wil. Toen ik ernaar vroeg zei hij oh ja, zit toch geen zenuw in. Maar dat kan ik niet weten over die tand. Geen tijd krijgen om te slikken tussendoor. Mijn lip was onder en boven kapot na de behandeling. Ik denk niet dat dit nodig hoeft te zijn. De assistent was erg lief en zorgvuldig maar de tandarts lomp. Toen ik aangaf dat mijn tand eerst veel minder diep was. Zei die eigenlijk niets, zo was het goed. Maar nu blijft er redelijk vaak eten in hangen . Ik weet niet welke tandarts het is.

Goed geholpen

Gaatje was zo gevonden en gerepareerd

Redelijk

Chaotische en weer andere tandarts..

Prima behandeling.

Zeer fijne en rustige tandarts, ook de behandeling was goed te ervaren, heb wel andere behandeling gehad die niet zo prettig waren, en de assistente was ook zeer fijn om erbij te hebben.

Ben altijd goed geholpen en zijn vriedelijk en behulpzaam

En sinds ik in Beek en Donk woon 1981 ben ik al patient van R v Loon

Vertrouwde praktijk

Fijne tandarts is heel vriendelijk, is rustig en neemt de tijd.

Prettig als altijd bij deze artsen

Eerst bij mondhygiënist Tim van den Berg, die mijn gebit gedegen schoonmaakt. Altijd prettig in de omgang. vriendelijk en ik zit er altijd zeer ontspannen. Zo ook bij tandarts Anke Lommers; zij kijkt alles nog eens goed na en geeft goede tips indien nodig. Ik probeer mijn gebit zo goed mogelijk bij te houden, dan hoef je ook niet zo lang bij hun te zijn. Straks over een half jaar weer !!

Zeer tevreden over de behandeling, kan ik iedereen aanbevelen die een prothese nodig heeft.

En op tijd

Schoolstraat 2

5741 CV Beek en Donk

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.