Prettig

Ik was blij dat ik langs kon komen

Goed, netjes en vriendelijk

Goed, netjes en vriendelijk.

Zeer vertrouwelijk, vriendelijk en behulpzaam

Elk half jaar zijn zowel de tandarts als de assistente(s) wederom vriendelijk en behulpzaam.

Snel geholpen, flexibel

Kon een week eerder terecht dan ik verwachtte

Eerlijk advies

Tandarts van Loon geeft altijd heerlijk advices. Alle assistenten zijn vriendelijke.

heel relaxed

Zoals altijd vriendelijk ontvangen en keurig volgens afspaak behandeld!

Met persoonlijke aandach door zowel de mondhygioniste als tandarts René van Loon, die nog even kwam informeren naar eerder behandelde klacht, op 'n fijne manier geholpen!

Zeer vakkundig en vriendelijk

Zeer vakkundig en vriendelijk prima geholpen met goed resultaat

Zeer goede service

Afspraak gemaakt voor een controle ten behoeve het bepalen van hoeveel tijd er zou staan voor een specifieke behandeling van 4 tanden en een kies. De tandarts bekeek de situatie en besliste dat ze de behandeling meteen kon doen. En zo gedaan, ik hoefde niet nog een keer terug te komen.

Heel goef

Fijne tandarts,alle problemen opgelost.

Prima behandeld

Duidelijk diagnose en afhandeling

Mijn ervaring is uitstekend

goed geoliede machine

bij binnenkomst doede en duidelijke en persoonlijke informatie op de "zuil"en een snelle en heel goede controle bij een van de tandartsen. Nieuwe afspraak gemaakt binnen een minuut en bij thuiskomst was de mail al aanwezig over deze afspraak. Perfect geregeld.

Vakkundig personeel.

Goed op de persoon voorbereid. Uitvragen en plan van aanpak indien behandeling.

Gewoon goed en klantvriendelijk.

Tandarts nam de tijd en deed rustig zijn werk waardoor er weinig pijntjes voelbaar waren.

Goed team...prima werk

Geen eigen tandarts

Jammer dat je geen eigen tandarts meer hebt. Je krijgt steeds een ander. Dat is niet prettig. Zeker niet als je " bang" bent voor de tandarts.

vertrouwd

Fijne tandarts waar ik al jaren kom en geeft mij een vertrouwd gevoel.

vriendelijk Kijkt goed naar de omstandigheden dat alles goed gaat met mij tijdens de behandeling.

Prima service.

Vriendelijke service en goede tandzorg.

Hele goede service.

Het was een vlugge service aan mijn boven gebit, nieuwe rubbertjes erin.

Vriendelijk en professioneel

Tandarts is niet mijn meest favoriete bezoek. Maar kom al mwer dan 20 jaar hier.

Tandarts let zeer goed op

Bij de controle heeft mijn tandarts de eerste tekenen van pockets gezien. Afspraak gemaakt voor tandreiniging en behandeling van de pockets. Alles prima uitgevoerd, veel dank weer.

dure mondhygienist

Volgens de mondhygienist had ik weinig tandsteen en zag het er allemaal best goed uit. Toch had hij 5 x 5 minuten nodig en was de rekening 78,90 Euro.

Controle is oke, maar afspraak op tijd beginnen lukt nooit

Bij binnenkomst via ipad aanmelden vind ik onpersoonlijk. Vervolgens vind ik de nummering en indeling van kamers onlogisch. Ik moet 24 uur van tevoren afmelden als ik niet kan, maar als ik een afspraak heb om 8:40 en ik ben de 2e, verwacht ik dat de tandarts om 8:30 de 1e binnenroept, niet dat hij dan pas binnenkomt, dan loopt het gelijk uit… ook ik heb mn afspraken waar ik op tijd dien te zijn.

Schoolstraat 2

5741 CV Beek en Donk

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.