Aandachtig, vlug en goed.

Oplossingsgericht

Denkt mee aan een goede oplossing i.p.v. meteen een dure behandeling. En het resultaat is zeer goed.

Uitstekend!

Heel vriendelijke en kundige behandeling.

Tandarts is altijd aardig!

Tandarts is altijd aardig en stelt je gerust.

Ik hed Flow edi

Dankjewel voor jullie was mijn goed ge helpen. G van WA.NADER.

Prima!

Vakkundig en goed advies

Ik heb positieve ervaringen bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk voor mijn Invisalign. Er wordt vakkundig gewerkt en krijg goed advies. Ook als er extra inzet nodig is dan staat men direct klaar. Zeker een aanrader wat mij betreft!

Hele fijne ervaring met zo’n fijne tandarts als René van Loon

Heel prettig. René is een kundige fijne tandarts.

Het was een behandeling met zeer veel kwaliteit !

Zeer vriendelijk en prettig contact. Een uitstekende behandeling die pijnloos en snel verliep en die mij vooraf niet eenvoudig leek.

fijne omgeving met fijne mensen

geen stress, duidelijke uitleg, en ginne skrik

prima geregeld

gezelligge omgeveing

Zorgzaam

Superfijne tandarts houdt rekening met alles wat je verteld. Neemt rustig de tijd en vertelt wat ze gaat doen.

Goede ervaring met de tandarts

Hij legde uit om mijn onder tanden wat ronder te maken dat misschien de pijn in de onderlip weg gaat ivm parkinson

Zowel bij de ingang is duidelijk waar men moet zijn en hoe laat de afspraak is als het bezoek aan de tandarts. Een zeer goede behandeling met mooie technieken en geruststellende tandarts en assistente.

Netjes behandeld

Is goed verzorgd

Korte wachttijd en kundige tandarts

Ik hoefde niet te wachten, was op tijd aan de beurt en kreeg de indruk dat de tandarts goed op de hoogte was van mijn situatie en visie!

Ben prima geholpen

1 min puntje ik weet niet hoe mn tandarts heet

Goede zorg

Er wordt tijd genomen om de persoonlijke zorg zo goed mogelijk te leveren

Ik werd goed geholpen

De persoon die mij geholpen heeft weet ik niet precies hoe hij heet

Snel en vakkundig, niet echt zonder pijnscheuten

Een halfjaarlijkse controle zoals altijd. Kijken, wat frutselen met een scherpe tang, schoonboren en foto's maken. Korte evaluatie. Nieuwe afspraak over 6 maanden.

Gewoon goed zoals het moet zijn . Vriendelijke mensen , zakelijk netjes.

Veel bedankt

Snelle afspraak, snelle reparatie van afgebroken kies. Nog klein scherp puntje aan de kies

Wat een prijzen

Wat een gigantische prijzen hanteren jullie voor een beetje reinigen, controle en een foto. Geloof goed dat veel mensen dit niet meer op kunnen brengen en hun gebit daardoor verwaarloosd.

Schoolstraat 2

5741 CV Beek en Donk

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.