Laden reviews...
602 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen benadrukken vriendelijk personeel, duidelijke uitleg en professioneel handelen. Klanten waarderen de rustige aanpak en het gevoel welkom te zijn. De praktijk wordt gezien als schoon, modern en goed georganiseerd. Enkele opmerkingen gaan over facturering en afspraken, maar de algehele ervaring is positief.
Lang geleden dat ik zo'n rustige en fijne tandarts heb meegemaakt, helaas weet ik haar naam niet.
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
27 July 2026
anoniem
Altijd plezierig en persoonlijk word je geholpen
25 July 2026
25 July 2026
anoniem
Was een stukje van mijn kies afgebroken en kon binnen een uur behandeld worden, perfect
23 July 2026
anoniem
Ik ging zitten en voor dat ik het wist waren alle 2 men verstandskiezen getrokken
anoniem
Persoonlijke benadering , prima en vlot geholpen .
anoniem
Door Anke weer heel netjes, vriendelijk en rustig geholpen, altijd top !
anoniem
Altijd goed en netjes geholpen
21 July 2026
anoniem
Ben op een rustige ontspannen wijze prima geholpen.
21 July 2026
anoniem
Bedankt voor mijn tanden bezorgen groetjes van wahid.
Beveelt niet aan
20 July 2026
Snel en kundig geholpen!
20 July 2026
anoniem
Carel heeft een moeilijk gebit. Controle om de 3 maanden i.p.v. om het half jaar. ZEER BELANGRIJK
19 July 2026
anoniem
De schoonmaakbehandeling was prettig en goed
18 July 2026
anoniem
Goed luisteren geduldig en voorzichtig
18 July 2026
anoniem
Ze neemt me serieus en onthoudt ook wat ik aangeef tijdens eerdere afspraken. Ze is voorbereid en ik heb vertrouwen in haar oordeel.
17 July 2026
Alles ok
17 July 2026
anoniem
Als je je gebit goed bij houd dan heb je ook geen klachten.
16 July 2026
anoniem
Rene weet me altijd op mijn gemak te stellen. Ik weet dat wanneer hij vermoed dat het pijnlijk kan zijn, meteen de keuze geef wel/geen verdoving. Toch maar een 8 omdat ik tandartsen gewoon eng vind ;-)
Fijne praktijk
anoniem
het is allemaal binnen de afspraken gegaan, mooi resultaat.
anoniem
Mijn behandelaren (Tandarts, mondhygiënist en Invisalign) zijn erg fijn. Ze maken het een ontspannen ervaring
14 July 2026
Goed en vacundig geholpen
14 July 2026
anoniem
Ik kom hier al 42 jaar en ben altijd tevreden naar huis gegaan.
12 July 2026
Altijd super
11 July 2026
Probleem meteen verholpen
10 July 2026
anoniem
Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2.
Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.
Schoolstraat 2
5741 CV Beek en Donk
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.