Ben nog niet klaar dus weet het nog niet precies

Goed en snel geholpen

Goed en snel controle gehad en gelijk vulling in kies gerepareerd.

Weinig problemen

Al 25 jaar heel goed

Wordt altijd vriendelijk en goed geholpen

Prima tandarts

Zeer tevreden met deze tandarts, bekwaam en zonder gedoe. De praktijk ziet er netjes uit en afspraken maken en afhandeling is eenvoudig geregeld.

Professioneel met moderne technieken

Het hele proces is duidelijk uitgelegd. In diverse stappen het hele proces doorlopen.

Ontspannen sfeer

Vriendelijke benadering

Na binnenkomst melde ik mij aan bij een aanmeld zuil. Daarna hoefde niet lang op mijn beurt te wachten, de tandarts was dus mooi op tijd wat ik heel fijn vond. Ik heb al geruime tijd problemen met mijn kiezen en tanden. De tandarts nam alle tijd voor mij en ik kreeg een goede voorlichting en advies. De behandeling daarna verliep prima en pijnloos.

Prettige en persoonlijke behandeling.

Mijn klachten werden zeer serieus genomen en voor zover mogelijk vakkundig behandeld, voorzien van een duidelijke en begrijpelijke uitleg. Prettige en persoonlijke benadering.

Klantgericht, vriendelijk en professioneel

Daar waar ik bij andere tandartsen op de wachtlijst kon, kon ik hier terecht en werd er echt!! De tijd genomen voor een zeer goede analyse en behandeling. Werkelijk vanaf het telefoontje tot binnenkomst en de receptie en tandheelkundig ( met nadruk op kundig) personeel top! Behandelend tandarts was Stan Buijs

Prima behandeling

Vriendelijke tandarts en assistente

Heel goed

Mooi op tijd aan de beurt.

Matig

Tandarts zelf goed, het overige personeel, die o.a tandsteen verwijderen enzo. moeten leren om naar de patiënt te luisteren!!!!, de volgende vraag hangt tussen ja en nee in.

Prima tandarts

Ga er graag heen, maar uiteraard alleen als het moet :)

Ik ken de namen van tandarts en mondhygieniste niet. Hebben zich nooit voorgesteld.

Fijne praktijk,als ik toch naar de tandarts moet

Kom al vanaf helemaal in het begin van rené z'n praktijk daar ,(+_40 jaar) altijd vriendelijk en gemoedelijk en klantvriendelijk

Aangenaam

Wederom uitstekend geholpen; tandsteen pijnloos verwijderd.

Ik heb geen klachten

matig

vergeten doorverwijzing te sturen naar ziekenhuis .

Klant vriendelijk

Zo als altijd, vlot en kundig

Zo als altijd het geval is bij de mondhygieniste. Vlot en kundig geholpen.

Vriendelijk, goed verzorgd en professioneel

Prima behandeling Je wordt op je gemak gesteld door alle uitleg hierover. Door de muziek op de achtergrond, waar de tandarts zachtjes mee neuriet, krijg je het gevoel dat de tandarts ook ontspannen aan het werk is.

Hele fijne praktijk.

Zeer tevreden.

Vriendelijk behandeld. Wachten duurt niet zo lang

Fijne tandarts vriendelijke medewerkers

Schoolstraat 2

5741 CV Beek en Donk

Over Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk

Bij Samenwerkende Tandartsen Beek en Donk komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd in het centrum van Beek en Donk. De tandartspraktijk beschikt over 6 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. De ingang van de praktijk is aan de Schoolstraat 2. Wij richten ons vooral op algemene tandheelkunde. Door een nauwe samenwerking met andere Samenwerkende Tandarts praktijken in de omgeving heeft u alle specialisme binnen handbereik. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.