Super fijne omgeving

Altijd bang geweest voor de tandarts, maar sinds ik bij verbeek zit ga ik zonder problemen naar mijn afspraak. Ook alle assistentes zijn zo aardig, stellen je gerust en zorgen voor een fijn plan van aanpak

Zeer bekwaam en met veel passie voor het vak is deze tandarts praktijk.

Nemen de tijd voor je en zijn zeer professional. Mijn dochter van 9 gaat met plezier naar de tandarts.

Alles verliep goed.

Het ging prima.

Fijne Tandarts

Zeer professioneel en stellen je op je gemak

Zijn altijd vriendelijk. Voelen de spanning van volwassenen en kinderen en stellen dan gerust. Gaan niet over grenzen heen maar pakken wel door. Mijn dochter bijna 6 vraagt elke maand gaan we deze maand dan eindelijk naar de tandarts.

Deskundig, prettig in omgang, goede sfeer

Tandarts Verbeek is een zeer ervaren, deskundige tandarts. De sfeer in de praktijk is erg prettig, ze zijn klantgericht en je krijgt professioneel antwoord op je vragen. Ook de medewerkers binnen de praktijk zijn heel vriendelijk en kundig. De tandarts zelf geeft je vertrouwen, waardoor elke behandeling in goed overleg als zeer professioneel kan worden beoordeeld. Nog nooit zijn er complicaties opgetreden na een behandeling en ook financieel kom je niet voor verrassingen te staan. Dankjewel allen, vriendelijke groet, Mw A Bronkhorst

Blij met de goede zorg.

Blij met de goede zorg!

Professioneel en zeer zorgvuldig. Gemoedelijke sfeer.

Er kon reeds spoedig, nl de volgende dag een afspraak worden gemaakt, terwijl er niet echt veel urgentie was. Om 14.15 uur was de afspraak. De dokter was al volledig op de hoogte aan de hand van afspraak in 2018. Geinformeerd werd naar gezondheid en medicijn gebruik. Alle slijmvliezen werden geinspecteerd. Er werd correct doorgegaan op de vorige behandeling. Er was kennis van zaken. Ik werd prima geinformeerd over elke stap. Behandeling verliep heel goed. Dank!

Zeer goed en vriendelijk.

Zeer goed contact en vriendelijk.

Ik vind de behandeling hier zeer deskundig en empathisch.

Ik ben hier sinds kort patiënt en voel mij erg op mijn gemak door de de deskundigheid en empathische houding van alle medewerkers in deze praktijk.

Heel goed

Blij met het resultaat van mijn facing nadat er een stuk af was gebroken.

Prima, fijne omgang met zowel de assistente(s) en de tandarts.

Was altijd bang voor de tandarts en nu niet meer. Veel wordt uitgelegd en bij mij altijd veel geduld en nu weer met een glimlach naar buiten na controle.

uitstekend.

Op tijd deskundig en vriendelijk geholpen.

Fijne tandarts

Fijne tandarts

Pijnloos

Het is echt een mooi geheel geworden

Alles is prima voor elkaar. Ontvangst en behandeling.

Nogmaals ik voel mij heel erg om mijn gemak. Ik hoop nog een lange tijd gebruik te maken van de praktijk

Uitstekend behandeld

Duidelijke uitleg over de behandeling. Vriendelijk.

Gewoon goed

gewoon goed

prima tandarts, die snel en zorgvuldig werkt

De oude vulling is versterkt, er blijven echter hardnekkig etensresten tussen de oude tand en implantaat zitten

Prima behandeling

Controle klikgebit ( ondergebit) prima uitgevoerd. Prothese boven advies om eventueel op te vullen, advies om zelf te bepalen.

Altijd vriendelijk en vakkundig.

De afstemming met jou als patiënt en de uitleg is altijd perfect.

Vlot, duidelijk, vriendelijk en voor zover ik kan beoordelen deskundig

Geen op en aanmerkingen

Burgemeester Tutein Noltheniuslaan 48

7316 BL Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Tutein Noltheniuslaan in de wijk de Parken. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen de Parken o.a. terecht voor implantologie en chirurgie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.