Uitstekend behandeld

Duidelijke uitleg over de behandeling. Vriendelijk.

Gewoon goed

gewoon goed

prima tandarts, die snel en zorgvuldig werkt

De oude vulling is versterkt, er blijven echter hardnekkig etensresten tussen de oude tand en implantaat zitten

Prima behandeling

Controle klikgebit ( ondergebit) prima uitgevoerd. Prothese boven advies om eventueel op te vullen, advies om zelf te bepalen.

Altijd vriendelijk en vakkundig.

De afstemming met jou als patiënt en de uitleg is altijd perfect.

Vlot, duidelijk, vriendelijk en voor zover ik kan beoordelen deskundig

Geen op en aanmerkingen

Klantgericht en goede service

Altijd een vriendelijk ontvangst, goede (telefonische) service en een hele kundige en fijne tandarts. Fijn dat je hier geen nummer bent en snel afgehandeld wordt. De persoonlijke aandacht waarderen wij enorm.

Erg prettige tandarts

Nauwelijks wachttijd, vriendelijke tandarts die heel voorzichtig je gebit controleert en veel info geeft over wat hij doet.

Mijn ervaring is heel erg goed en dat al vele jaren. Natuurlijk mag ik van mijn tandarts een professionele deskundige behandeling verwachten en die is ook zeer goed. Maar dat gecombineerd met de zorgzaamheid, vriendelijkheid, gezelligheid en enthousiasme van het hele team compleet met de fijne ambiance maakt Samenwerkende Tandartsen in de Parken voor mij onderscheidend.

Fijn

Fantastische mensen

Geduldige vriendelijke mensen. Duidelijke uitleg. Respectvolle behandeling

Er wordt tijd voor je genomen en dat.is erg prettig

Als iemand zoals ik door omstandigheden in een gegeneraliseerd angsstoornis terecht is gekomen dan is elke stap die je normaal doet in eens heel angstig. Dus na vele jaren van niet naar de tandarts durven gaan uiteindelijk door de vele pijn en verwaarlozing van mijn gebit toch gegaan. De hele situatie uitgelegd en werd er heel goed opgevangen en nu bij elke afspraak wordt stapsgewijs uitgelegd wat er gaat gebeuren en elke handeling die gemaakt wordt, wordt ook netjes uitgelegd. Nu nog steeds moeite om er naar toe te gaan maar met behulp van de tandarts is de angst/drempel een stuk lager geworden. Een welverdiende 10!!!

Na slechte ervaring bij vorige mondhygiëniste nu een goede

Na een slechte ervaring bij vorige mondhygiëniste met veel napijn blijkt het toch mogelijk te zijn dat dit zonder dagen napijn kan. Mijn complimenten ook voor de duidelijke uitleg.

Heel tevreden,prachtig resultaat.

Geweldige begeleiding heel goed contact met alle medewerkers.

Geweldig geholpen. Top tandarts en assistenten.

In het verleden bang voor naar de tandarts te gaan. Daar nu totaal geen last meer van sinds ik hier ben gekomen. Rust, kwaliteit, luisterend oor. Petfect.

Ervaren tandarts, die jou op je gemak stelt en vakkundig zijn werk uitvoert.

Ervaren tandarts, die jou op je gemak stelt en vakkundig zijn werk doet.

Kundige praktijk met vriendelijk personeel

Na een paar jaar weer terug van weggeweest. Met een pijnklacht direct geholpen. Kundige praktijk met vriendelijk personeel.

Uiterst vriendelijk geholpen

Meteen op m’n gemak gesteld

Fijne kundige meid.

Mondhygiëniste Ada van Kooten was erg vriendelijk en kundig. Erg blij mee.

Erg vakkundig ben er blij mee

Erg professioneel en snel !

Snel en professioneel aan mijn acute klacht geholpen . Met goed resultaat !

Prima behandeling mondhygiëniste gehad!

Ik was op tijd aan de beurt en werd prima behandeld, zeker gezien mijn angst voor dergelijke behandelingen. Er werd continue gezegd wat er gedaan werd en wat er gedaan zou worden. Was prettig!

Vriendelijk, snel klaar

Ik hoefde niet lang te wachten en de controle ging heel snel

Uitstekend.

Alleen maar goede ervaring met de praktijk. Professioneel, klantvriendelijk.

Burgemeester Tutein Noltheniuslaan 48

7316 BL Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Tutein Noltheniuslaan in de wijk de Parken. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen de Parken o.a. terecht voor implantologie en chirurgie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.