Professioneel en vriendelijk

Mijn kinderen vinden het heel erg prettig. Voelen zich op hun gemak en vragen zelfs wanneer ze weer mogen. Hele goede ervaringen.

Goede service en snel

Zeer snel en goed geholpen, tandarts vriendelijk en mee denkend

Goede ontvangst Er wordt tijdens de behandeling duidelijk verteld wat ze gaat doen en er wordt ruimte gegeven om de kaken af en toe te ontspannen

Wel goed

Wel goed

Prima.

Vriendelijk geruststellend en kundig.

Prima en snel geholpen. Het was een controle bezoek.

Ben hier al jaren patiënt en ben zeer tevreden.

Super tandarts

Pia is altijd heel vriendelijk en neemt alle tijd om je op je gemak te stellen.

Prima tandarts

Prima!

Prima plek, heel tevreden

Al vele jaren ervaring als patiënt. Fijne sfeer, zorgvuldige behandeling. Informatie over wat gaat komen tijdens de behandeling. Ook het maken van afspraken kan heel persoonlijk worden ingevuld. De persoon die mij behandelde staat niet in het "personen" lijstje. In mijn geval was dat mevr. A van Kooten dacht ik.

goed.

Moeilijk te omschrijven. Geen pretje om naar de tandarts te gaan. Maar je wordt goed geholpen en ze zijn vriendelijk

Super service - Snel en vakkundig geholpen

Omdat ik op donderdagavond opeens een 'geplakte' brug in mijn hand hield, heb ik op vrijdagmorgen gebeld. Ik kon gelijk terecht en de brug is in no-time weer op z'n plaats gezet. Super service

Prettig

Vriendelijk en kundig Ook voor kinderen!

uitstekend

Geweldig ik bel en 10 minuten later kon ik terecht! ik ben toen geholpen door Pia. Uitstekende Tandarts!!!! chapeau........

Vakkundig, cliëntgerichte, vriendelijk

Een klantvriendelijke praktijk

excellent

Mevr Giovanni legt alles heel duidelijk uit wat ze doet ,ze laat het ook zien op de P C. Geen centje pijn gehad , ze doet het heel kundig. Vr, groet Marianne Nieuwndijk.

Dat er nog tijd was. Werd een gaatje direct gerepareerd.

Prima personeel

Werd mij goed uitgelegt wat de codes betekende en wat er daarom gedaan moest worden

Ik ervaar de tandarts altijd als aardig en zeer kundig. Ik voel mij altijd op mijn gemak en ben blij dat mijn gebit zo netjes onderhouden wordt.

Erg tevreden

Alles goed uitgelegd. Vriendelijke mensen en een kundige arts. Heel fijn bezoek en met een heel mooi resultaat. Super tevreden.

Prima behandeling,erg tevreden patiënt!

Deskundig en en geruststellend behandeld.

zo als het hoort

op advies van de tandarts nog een even wat ruimte op laten vullen. Nu is het weer glad en kan er niets tussen gaan zitten

Duidelijk vriendelijk

Mijn tandarts is duidelijk in de uitleg van alles wat er aan de hand is met mijn gebit en heeft aandacht voor alles wat ik vraag of zeg. Een bezoekje is prima te doen, en geeft geen reden voor onrust zowel voor als na de afspraak niet. Ook de ontvangst bij de receptie is netjes en correct.

Altijd prima geholpen

Was een uur te vroeg omdat ik niet goed naar het tijdstip had gekeken in de, een dag van tevoren gestuurde SMS waar precies de tijd in stond. Ze hadden nog wat ruimte doordat een andere patiënt sneller klaar was, dus ik kon er nog even tussendoor. Alles netjes uitgelegd over de stappen die gevolgd gingen worden voor een nieuwe kroon. Tevens meteen een klein gaatje gevuld en wat tandsteen weggehaald. Even overleg over verdoving ja of nee, dus al met al helemaal goed.

Zeer prettig

Altijd op tijd en persoonlijk

Fijne tandarts!

Fijne en deskundige tandarts

Burgemeester Tutein Noltheniuslaan 48

7316 BL Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Tutein Noltheniuslaan in de wijk de Parken. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen de Parken o.a. terecht voor implantologie en chirurgie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.