Super tandarts

Vakkundig, vriendelijk hier is mijn angst voor de tandarts bijna weg.

Vlotte behandeling

Na een gebroken kies snel en vakkundig geholpen.

Ik ben heel prettig geholpen

Klantgericht, klantvriendelijk en deskundig.

Zowel de behandeling bij de mondhygiëniste als de tandarts was klantgericht, klantvriendelijk. Een uitstekende informatievoorziening over de behandeling, alsmede adviezen voor toekomstige behandelingen.

Een hele fijne tandarts

Ik ben heel erg bang voor de tandarts maar bij deze tandarts word ik erg op mijn gemak gesteld.

Prettig en meedenkend

Snel geholpen, en heel erg meedenkende voor de beste oplossing passend bij mij

Is altijd goed

Altijd een goede ervaring en fijn ook altijd op de afgesproken tijd geholpen

Op tijd, prettig en doeltreffend

netjes, vriendelijk en duidelijk

netjes, vriendelijk en duidelijke uitleg

Fijne mondhygienist

Vriendelijk, behulpzaam, informatief. Rustig en professioneel behandeld.

Heel goed ervaren.

Fijne tandarts

Altijd en ook nu weer vlot geholpen!

Fijn, dat je ook "tussendoor" geholpen wordt als zich een kleine calamiteit zich voordoet.

Correct, informatief

Ben vriendelijk geholpen

Ik ben vriendelijk ontvangen en geholpen om naar binnen te komen.

Deze tandarts komt zijn belofte na.

Ik had al een dag of tien veel pijnklachten en belde vóór 10.00 uur 's ochtends in de hoop dat ik dezelfde dag nog kon komen, zoals op de website beloofd was. En inderdaad, dat lukte. Na mijn bezoek was de pijn al gauw minder en na een paar dagen helemaal weg.

Vakkundig en vriendelijk personeel

weet wat zij moet doen

gastvrij-en goede zorg!

correct maar nog geen koffie!

Altijd fijn om Edwin te zien en door hem behandeld te worden

gewoon goed

Zoals gewoonlijk gewoon goed

Rustig en relaxt

Ik ben zelf bang voor de tandarts. Maar hier was het een rustige vrouw, die mij van een zere verstandskies heeft af geholpen. Ze stelde mij helemaal gerust, en vertelde wat ze ging doen. Hartelijk dank. Mvg Stefan

Geweldige praktijk en tandarts

Nadat er nogal wat verprutst was aan mijn gebit bij andere tandartsen ben ik nog steeds heel blij, dat ik ben opgenomen bij deze praktijk. Alles is even prettig. Ten eerste het vakmanschap van de tandarts met wie er ook te lachen valt, de kraakheldere praktijk en het contact met de andere mensen , die er werken. De fijne sfeer. In 1 woord top. Ik heb best veel praktijken meegemaakt, maar deze steekt met kop en schouders boven allemaal uit.

prima praktijk, klant gericht. alleen telefonisch slecht bereikbaar.

prima praktijk, klant gericht. alleen telefonisch slecht bereikbaar.

altijd goed bij dhr, Verbeek

top

Burgemeester Tutein Noltheniuslaan 48

7316 BL Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Tutein Noltheniuslaan in de wijk de Parken. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen de Parken o.a. terecht voor implantologie en chirurgie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.