Tandarts die de tijd neemt, uitleg geeft over de staat van het gebit en belangstelling toont.

Heel erg fijn

Fijne en aardige personeels

Je word goed behandeld

Goed advies en netjes behandeld.

goed ontvangen, toonde interesse deed haar werk prima.

Vriendelijke dame, heeft goed werk geleverd.

UITSTEKEND

DESKUNDIG,DUIDELIJK,EN VRIENDELIJK

Goede mondhygeine behandeling en goede snelle periodieke controle.

Snel en goed geholpen

Minder goed kunstgebit snel gerepareerd

Prima tandarts

Kundig en zonder poespas

Prettig en vriendelijk

Zeer sympathieke telefonische tandartsassistente. Behulpzaam, meedenkend en vrolijk/aardige vrouw. De tandarts is erg fijn en vaardig.

Bezoek gebracht aan de mondhygiënist. Snel, goed en vriendelijk behandeld. Niets op aan te merken.

Kundig

Prettige behandeling

ik ben super fijn en snel geholpen door mijn tandarts ,

mijn ervaring bij Pia is zeer goed ben goed tevreden ,

Professioneel in een prettige sfeer

Warme ontvangst en bejegening, en een professionele behandeling met goede, reële adviezen

Een fijne tandarts die goed uitleg geeft

Bij deze vrouw voel ik me op mijn gemak

Fijne tandartspraktijk

Deskundig team, aardige mensen en alles liep soepel

Tevreden

Implantaat laten plaatsen en ben heel tevreden.

Prettige tandarts, legt duidelijk uit wat er aan de tand is!

Prettige tandarts, legt duidelijk uit wat er aan de tand is!

Goede deskundige dentale hulp.

Zie boven

Goede uitleg behandeling

Altijd heel duidelijk en goede behandeling waarin alles wordt uitgelegd.

voldoende

Prima!!

Kon zomaar tussendoor terecht, dat was fijn. Kon rustig vertellen wat er was, tandarts reageerde rustig en legde goed uit, zo fijn!!

Uitstekende behandeling, duidelijke uitleg

Duidelijk behandelplan Goede uitleg Neemt de tijd om vragen te beantwoorden

Zeer plezierig en vakbekwaam.

Ontspannen en verzorgende tandarts

Zeer prettig hier geholpen te worden

Burgemeester Tutein Noltheniuslaan 48

7316 BL Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Tutein Noltheniuslaan in de wijk de Parken. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen de Parken o.a. terecht voor implantologie en chirurgie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.