Prettig

Het overleg vooraf was goed en een vakkundige handeling. Alles na tevredenheid

gemotiveerd personeel

positief

Deskundige mondhygiëniste

Goede uitleg bij de behandeling. Advies gekregen op mijn vraag.

Klantgericht en vakkundig

Het is prettig, dat de medewerkers zich even voorstellen, toelichten wat ze (gaan) doen en duidelijke en ter zake doende informatie geven.

is altijd goed

Goed, tandarts is vriendelijk en neemt de tijd en als er dan geen reparaties nodig zijn, is de tevredenheid helemaal OK.

ik werd goed geholpen

Ik kreeg goede aanwijzingen en tips hoe ik mijn gebit kan onderhouden.

uitstekend

vriendelijk, accuraat, op tijd

Ik ben super tevreden!

Na jaren ben ik eindelijk weer blij als ik in de spiegel kijk!

Prima en goed geholpen

Prima geholpen Als vaste klant duidelijkheid over wat je mag verwachten. Korte wachttijd en toch neemt men de tijd voor je

zeer goed

Duidelijk in uitleg en neemt ook de tijd voor het verhaal wat je als client wilt vertellen

ontspannen behandeling, duidelijke adviezen

vriendelijke professionele behandeling

zeer positief

goed en vakkundig geholpen

Ga ontspannen naar de praktijk toe.

Zie bovenstaande. Heerst een goede sfeer.

Prima!

Bezoekje aan de tandarts was vroeger altijd verschrikkelijk. Nu ik bij deze tandarts ben is het eigenlijk geen probleem meer! Heel fijn!

Heel vakkundig en aandachtig geholpen.

Bijzonder vriendelijke praktijk.

goede behandeling en vriendelijkj

Goede overleg en behandelingen

Goede tandspecialisten en behandelingen

Prima tandarts

Gewoon normaal en netjes zoals je mag verwachten en nooit last van die lange uitloop tijden

Prettig en ñetjes behandeld

Alles goed behandeld .

Fijne sfeer en vriendelijke behandeling.

Adequate behandeling met goede uitleg en positieve benadering.

Prima plek.

Goede behandeling, goed advies, tijdens behandeling goed gerustgesteld en handelingen worden ook medegedeeld.

Altijd vriendelijk en eerlijk

Ik kom al jaren bij tandarts Beekman. Hij is zeer vriendelijk Licht je in, wat hij doet tijdens de behandeling. Heeft voorlichting over symptomen de dagen erna. Hij deed een aantal grote verrichtingen aan mijn gebit. Hij had ervoor uitgelegd, hoe hij aan mijn hulpvraag kon voldoen. Het heeft mij erg goed geholpen Legde de kosten van te voren uit. Kortom een fantsstisch goede tandarts, wsat je zonder schroom of angst naartoe kan.

Altijd heel prettige ervaring

Ondanks dat ik een tandartsbehandeling echt niet leuk vind. Er wordt altijd rekening mee gehouden. Naar de tandarts is elk half jaar een hele moeilijke stap maar ik ga wel.

optimaal en een goede behandeling

ontspannen, vriendelijke ontvangst

Burgemeester Tutein Noltheniuslaan 48

7316 BL Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Tutein Noltheniuslaan in de wijk de Parken. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen de Parken o.a. terecht voor implantologie en chirurgie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.