Heel plezierig

Erg prettig. Er wordt gevraagd of er nog vragen / opmerkingen zijn m.b.t. Gebit/gezondheid. Vervolgens wordt er goed geluisterd en hierop ingegaan en meegedacht. Er wordt toegelicht wat er precies gedaan wordt. Dit alles op een rustige en duidelijke manier. Blij met de behandeling.

Nauwkeurige behandeling met goede uitleg

Arts is vriendelijk en vertrouwd en dringt je niets op.

Eigenlijk zoals het hoort: Op tijd volgens afspraak, goede vakkundige behandeling inclusief toelichting.

Goed geregeld

Snel en goed geregeld en kies gemaakt.

Vriendelijke kundigheid

Het begint al bij binnenkomst in deze praktijk door de vriendelijke receptioniste. Dat wordt doorgezet door de kundige en vriendelijke tandarts en mondhygiënistte. Duidelijke uitleg en goede adviezen.

Vriendelijk, proffesioneel

Prima ervaring. Gebit nog een beetje schoongemaakt

Precies goed

De tandarts is heel vriendelijk en neemt de tijd, geeft duidelijk advies en raadt niets aan dat niet nodig is. Ook de mondhygiëniste is erg vriendelijk en heeft uitstekend werk gedaan.

was een hele korte ontmoeting omdat er niets hoefde te gebeuren.

Mooi op tijd, vlot geholpen.

Fijne praktijk. Prettig en deskundig behandeld. Heerst relaxte sfeer.

Prettige benadering en deskundig

Zorgeloos en vertrouwd

Voor de kinderen altijd even spannend om naar de tandarts te gaan, maar dat is nooit nodig bij onze tandarts. Ze haalt bezorgdheid bij je weg, vertelt ook continu wat ze doet. Het bezoek aan de tandarts voelt goed, zorgeloos en vertrouwd.

Zo fijn allemaal erg voorzichtig en liefdevol

Fijne behandeling goede uitleg

Een fijne tandartspraktijk

Er wordt goed geluisterd en naar aanleiding daarvan gehandeld. Ook steeds goede uitleg. Wordt zeer gewaardeerd!

Heel snel en vakkundig geholpen

Was iets van mijn tand afgebroken. Was in een mum van tijd weer buiten met een nieuwe vulling

Ok

Uitstekend.

Prima niets op aan te merken.

Zoals altijd op tijd correct en vriendelijk geholpen en te woord gestaan.

Snel en accuraat geholpen

Kundig en betrokken geholpen

Prima tandartsenpraktijk

In de buurt en alles in 1 sfeervol gebouw.

Vriendelijk, gastvrij en vakmensen!

Tandarts Courant heeft mij super goed behandeld en geen centje pijn tijdens behandeling, je kan echt merken dat deze man echt een vakman is!

goed gevoeld

mijn ervaringen waren goed toen er een gaatje gevuld moest worden lekker snel maar goed

Vriendelijk, duidelijk en eerlijk

Goede Tandarts

Eerlijke Tandarts..

Prima geholpen

Prettige ontvangst en een Prettige behandeling.

Burgemeester Tutein Noltheniuslaan 48

7316 BL Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Tutein Noltheniuslaan in de wijk de Parken. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen de Parken o.a. terecht voor implantologie en chirurgie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.