Uitleg bij wat gedaan wordt en waarom. Prettig

prima geholpen en snel een afspraak gemaakt

had innitieel 2 afspraken staan ( controle en gebid schoonmaken) i.v.m. de drukke agenda van de tandarts. echter nadat ik mijn gebid had laten schoonmnaken vondt de tandarts het zonde dat ik weer terug moest komen en plande de afspraak voor controle er even tussendoor. snel geholpen dus en vriendelijk personeel ..

Heel goed

Volgens mij heb ik deze enquete al eerder ingevuld. Mijn ervaringen met deze tandarts zijn uitstekend.

Zeer positief

Vriendelijk ontvangen. Volgens afspraak op tijd binnengeroepen

Goed geholpen

Prettig geholpen door de mondhygiëniste. Klein puntje van kritiek: de behandeling gaat per 5 minuten, maar de behandeltijd werd twee maal onderbroken voor een collegiaal gesprek. Bijzonder positief ben ik over de administratieve ondersteuning - voor mij een belangrijk onderdeel van de service = hier bijzonder professioneel en accuraat

Fijne tandartspraktijk.

Je wordt hier altijd netjes geholpen en alles gaat in goed overleg. Afspraken gaan goed op tijd.

Uitstekend geholpen op hele korte termijn!

Altijd prima om te gaan!

professioneel en prettig

prima contact, goede uitleg en afstemming

Een kundige en prettige tandarts met een top-team

Wat een prettige praktijk Receptie, assistentes, tandartsen, flexibiliteit!

Vriendelijke ontvangst, goede behandeling, volgens constructief overleg.

Zeer tevreden over de gehele lijn van zorg. Vanaf binnenkomst tot vertrek.

Controle en tandsteen verwijderen

Makkelijk praten, meestal heb ik geen klachten. Ook nu niet. Wat tandsteen verwijderen en een beetje polijsten. Na 5 minuten weer buiten. Afspraak voor volgend jaar verschijnt vanzelf weer in de mail. Dat werkt prima.

Wat een rust !

Ik kwam met mijn man in rolstoel en mijn kleinzoon. Dat was allemaal geen probleem en we werden in alle rust geholpen en er wordt enorm met je meegedacht.

Professioneel, vriendelijk en duidelijk.

Zeer Goed!

Vriendelijk en kundig geholpen.

Super.

Top praktijk. Tandarts Verbeek is uniek, een lot uit de loterij.

Top tandarts

Altijd even persoonlijk de tijd voor je. Nooit lang wachten. Een aanrader deze praktijk.

Kundig en vriendelijk

Mondhygiëniste, tandarts en assistent zijn kundig, vriendelijk en duidelijk in uitleg tijdens behandelingen. Als erg prettig ervaren.

ik heb veel vertrouwen

Ik was goed behandeld voor de tandarts . ik heb veel vertrouw in haar.

Op tijd en goed advies

Vriendelijk,altijd uitleg, humor.

Uitstekend!!

Uitstekend zowel de bejegening als de behandeling!

Vriendelijke ontvangst en praktische oplossing

De gang naar de tandarts doe je nooit voor je plezier, maar als het moet, dan maar bij tandarts Verbeek. Deskundig, vriendelijk en no-nonsense.

Fijne praktijk

Altijd een goede en zorgvuldige behandeling.

netjes en correct

netjes en op tijd geholpen met goede uitleg

Weer een prima ervaring

Voor de jaarlijkse controle langsgekomen. Afspraak maken ging prima. Ik werd op tijd geholpen. Kreeg goede uitleg van de tandarts. Gebitsreiniging verliep ook soepel. Al met al weer een prettige ervaring.

Burgemeester Tutein Noltheniuslaan 48

7316 BL Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Tutein Noltheniuslaan in de wijk de Parken. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen de Parken o.a. terecht voor implantologie en chirurgie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.