Super.

Duidelijk, vriendelijk, kundig.Ik heb veel vertrouwen in deze tandarts

Klantvriendelijk laagdrempelig en deskundig

Bij bezoekafspraak vriendelijk ontvangen en communicatie voorafgaand aan de afspraak helder en duidelijk en ook de uitleg tijdens behandeling met ruimte voor vragen. Mondhygiëniste bezocht.

Uitstekend geholpen

Fijne tandarts die oog heeft voor de cliënt. Hij probeert altijd te zoeken naar oplossingen.

afspraak keurig op tijd goed advies over electrisch tandenpoetsen

Altijd goed en op tijd

Altijd fijn punctueel en op tijd Beste tandarts praktijk.

zonder meer goed !

Mondhygiëniste is uitstekende clientgericht dame; mijn kennismaking met Kristy is me zeer goed bevallen, gebit niet eerder zo schoon geweest (wit zelfs)

Ik had een probleem met mijn tand en kon snel komen. De tandarts was vriendelijk, stelde me gerust en vertelde me precies wat ze aan het doen was. Ik ben zeer tevreden

Fijne mensen met aandacht voor je

Snel aan de beurt, fijne mensen, veel aandacht voor je. Helpen je met zowel gebit als afhandeling financiën. Stellen je gerust.

Gebit grondig en zorgvuldig gereinigd.

Prima behandeld door Ada.

Je word goed behandeld

Je word rustig behandeld.

Ondanks al mijn stress geweldig begripvol en in rust geholpen.

Ik kwam onverwacht omdat mijn eigen tandarts niet thuis gaf. Ondanks dat ik nog fors klachten hebben mij mogelijk nog een behandeling wacht, heb ik vertrouwen in mijn nieuwe tandarts.

Prettige praktijk met kundige mensen.

Mijn arts is een topper. Kundig met no-nonsense benadering. Vanaf de inleiding tot aan het einde van de behandeling neemt ze je mee in hetgeen ze doet en waarom.

Prettige sfeer, duidelijke uitleg over de behandeling

Goede tandarts.

Ben goed geholpen hier. Ga hier al een tijd heen.

Duidelijk. Ze zegt wat ze gaat doen en dat is fijn. De behandeling ging ook prima.

Bij pijnklacht snel en deskundig geholpen

Ik kon snel terecht en en deskundig geholpen

Super lieve meiden

Gerust gesteld ben erg bang voor de tandarts

Prettig

Vriendelijke mensen, prettig geholpen

Vlot en vriendelijk

Heb verlammende angst voor de tandarts door slechte ervaringen in mijn jeugd, maar niet alleen is deze tandarts op de hoogte, ze behandelen mij respectvol and zorgen dat ik mij veilig genoeg voel om daadwerkelijk mij medisch te kunnen behandelen (heel handig). Tranen van paniekaanvallen worden weggeveegd door de assistente terwijl de tandarts elke stap duidelijk aankondigt. Ze werken heel vlot en zijn heel vriendelijk!

Je wordt altijd op tijd geholpen en zijn allemaal vriendelijk.

Goede communicatie, goede behandeling, goed resultaat.

Snel en prettig geholpen.

Heb me als nieuwe patient ingeschreven bij deze tandarts. Dat ging makkelijk en snel en binnen een week kon ik terecht. De tandarts nam alle tijd om alles rustig uit te leggen, liet me mee kijken op zijn computerscherm en deed zijn best om me op m’n gemak te stellen.

Snel en goed geholpen

Probleem met kroon. Kon meteen komen.

Deskundig en stipt op tijd.

Deskundig en stipt op tijd. En als altijd vriendelijk, van receptie tot en met de tandartsstoel.

Zorgvuldig en met aandacht voor de client/patient

Ik kon met pijnklachten dezelfde dag terecht. Zeer zorgvuldig en omzichtig (pijnvrij) behandeld.

Burgemeester Tutein Noltheniuslaan 48

7316 BL Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Tutein Noltheniuslaan in de wijk de Parken. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen de Parken o.a. terecht voor implantologie en chirurgie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.