Prettig & professioneel

Een tandartsbezoek is voor de meeste mensen nou niet echt het favoriete uitje. Door de prettige en professionele behandeling ervaar ik het bezoek aan de tandarts niet als iets vervelends.

Prima ontvangen en geholpen

Ontvangst was in orde en het verdere traject en uitleg over vervolg ook duidelijk

Prettig en goed

Betrouwbare Goed overleg Op tijd

vertrouwd en kundig

attente tandarts die een ontsteking bij de wortel zag en doorverwees naar de kaakchirurg

Tot nu toe is mijn ervaring goed geweest

Goede behandeling en goed overleg

Goede en fijne tandarts (praktijk)

Door mijn angsstoornis ben ik jaren lang durfde ik niet naar de tandarts met als gevolg verwaarlozing. Tenslotte werd de aanhoudende pijn ondragelijk waardoor ik niet anders kon om naar de tandarts te gaan. Bij deze tandarts werd ik echt met geduld en begrip geholpen. Klasse!

Vertrouwen

Voel me veilig. Heb vertrouwen in goed advies. Fijn geholpen

je wordt altijd netjes geholpen. Geen enkele slechte ervaring

Goede service, duidelijk wanneer een afspraak is. Oog voor de cliënt. Ik vind het fijn om langs te komen.

Gewoon goed

Gewoon goed

Goed behandeld

Aardig en goed behandeld

Ik ga met plezier naar de tandarts!

Ook al staat het bezoek aan de tandarts niet bovenaan mijn wensenlijstje. Pia en haar assistenten zorgen voor een zeer duidelijke uitleg, perfecte behandeling en eventuele spanning en zenuwen verdwijnen als het ware als sneeuw voor de zon. Ook mijn pleegkindje van 4 jaar, bij wie enkele gaatjes geboord moesten worden, werd heel erg goed begeleid.

Vakkundig en grondig eerste consult.

Zeer prettige manier van behandelen.

Super vakkundig en vriendelijke tandarts/mondhygiëniste!

Uitstekende tandarts en mondhygiënist zeer tevreden!

Goede, maar best wel pijnlijke behandeling.

Ben goed behandeld, ik weet dat het best pijnlijk is, maar toch.

Vakkundig en snel geholpen.

Goede adviezen m.b.t. het poetsen van kiezen.

Helemaal top

Altijd aardig en goed geholpen!

Perfect geholpen.

Kon heel snel terecht. Werd door de tandarts uitstekend geholpen !!

Vriendelijk en vakkundig

Zoals gewoonlijk werd ik weer uiterst vriendelijk en vakkundig geholpen.

Ik ben heel erg tevreden over de behandeling,uitleg en begeleiding.

Geniet iedere dag van mijn implantaten en tevreden met het mooie resultaat.

Drama

Mondhygiënist geweest ,vergat Deen deel van de bovenkaak. Ging vervolgens met tandsteen verwijderen en bleef met zo "haak"tot 2 keer toe vast zitten in m'n tandvlees,zeer pijnlijk en ben vervolgens ook opgestaan en naar huis gegaan..Ga er niet meer heen..overweeg om een andere tandarts te nemen als deze Mondhygiënist daar nog werkt..mvg Allard Peddemors

Uitstekend geholpen

Geen opmerkingen

Mijn ervaring is heel goed

Bevestiging afspraak en herinnering via de mail komt heel goed uit. Want soms vergeet je het. Aardige receptionisten en ook een goede ervaring met de tandarts

Burgemeester Tutein Noltheniuslaan 48

7316 BL Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Tutein Noltheniuslaan in de wijk de Parken. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen de Parken o.a. terecht voor implantologie en chirurgie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.