Prettig en juiste behandeling

Behandeling in goed overleg. Vakkundig en prettig.

Geweldig ,

Het is een fijne en een gezellige tandpraktijk . Je wordt vriendelijk ontvangen altijd met een lach . Het is toegankelijk voor iedereen .

Prettige eerste controle afspraak met duidelijke uitleg

Vriendelijk ontvangen door de receptioniste en de tandarts. Tandarts legde goed uit wat zij ging doen, was niet ruw met gereedschap in de mond en gaf een goede heldere terugkoppeling van haar bevindingen en een duidelijk advies. Ben erg tevreden over dit eerste bezoek.

Prettig

Prettig en goede kwaliteit

Fantastisch geholpen

Met een duidelijke uitleg, professioneel behandeld.

Prima geholpen.

ze nam de tijd voor mij en heeft me prima geholpen en ook goede adviezen gegeven.

Uiterst prettig.

Vriendelijke tandarts en duidelijke uitleg.

tandarts en tandverzorging in 1 dag

Fijne tandartsenpraktijk. Indien een behandeling nodig is wordt er in goed overleg gekeken naar de beste oplossing.

Aardige tandarts

Praat rustig

Altijd een hartelijk welkom en zeer goede zorg en advies!

Mooi op tijd geholpen. Fijne praktijk met zeer vriendelijke en goede receptioniste. Hele kundige zorg.

Begripvol

Voor mij is het elk halfjaar erg moeilijk om naar mondhygiëniste te gaan en de tandarts. Maar iedere keer gaat het door de vriendelijke, en begripvolle bejegening heel goed. Ook de mondhygiëniste verteld steeds wat ze gaat doen en waarom. Dat helpt! Dus complimenten ,deze tandartspraktijk zou ik aanbevelen.

Rustige maar grondige aanpak. Duidelijke uitleg

Degenen bij wie ik in de stoel lig zijn Pia en Hazel. Over beide ben ik erg tevreden. Ze zijn secuur, rustig en duidelijk uit.

Goed en correct geholpen

Door alle medewerkers ben correct bejegend en de behandeling werd perfect en pijnloos uitgevoerd.

Prettig / professioneel.

Vriendelijke ontvangst door receptioniste waarna ik door de tandarts werd opgehaald. Naar mijn idee deed hij een grondige controle. Vriendelijke sfeer.

Gewoon goed

Goed zoals altijd.

Prettig en eerlijk contact,

Heel fijn eerste bezoek gehad, vriendelijk contact en duidelijk uitleg over bevindingen en oplossingen. Denkt ook mee tav planning en kosten!

Gewoon goed

Trekken van een tand. duidelijk en helder

Nooit geen problemen.

Ik heb een hekel aan tandarts en mondhygieniste maar geen hekel aan de mensen. Die zijn altijd vriendelijk. Dus het blijft een dubbel gevoel om te gaan.

Prettig & professioneel

Een tandartsbezoek is voor de meeste mensen nou niet echt het favoriete uitje. Door de prettige en professionele behandeling ervaar ik het bezoek aan de tandarts niet als iets vervelends.

Prima ontvangen en geholpen

Ontvangst was in orde en het verdere traject en uitleg over vervolg ook duidelijk

Prettig en goed

Betrouwbare Goed overleg Op tijd

vertrouwd en kundig

attente tandarts die een ontsteking bij de wortel zag en doorverwees naar de kaakchirurg

Tot nu toe is mijn ervaring goed geweest

Goede behandeling en goed overleg

Burgemeester Tutein Noltheniuslaan 48

7316 BL Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Tutein Noltheniuslaan in de wijk de Parken. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen de Parken o.a. terecht voor implantologie en chirurgie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.