Ik wordt altijd prima geholpen.

Bij maken van een afspraak word ik snel en prima geholpen.

Vriendelijk en goede uitleg

Zie bovenstaande

Heel prettig.

Heel prettig. Kundig.Open.

heel prettig

wij kennen Courant al jaren en het bevalt erg goed.

Kundig en vriendelijk behandeld

Snel en kundig geholpen

attent en positief

Met grote precisie heb ik een nieuwe bovenprothese aangemeten gekregen. Dankzij deze nauwkeurige behandeling past hij uitstekend!

Prettige sfeer, goede tandarts en vriendelijke assistentes.

snelle afspraak, snelle behandeling

Zoals gewoonlijk perfect

De tandarts is heel vriendelijk, en is een rustig persoon die je zeer op je gemak stelt en precies uitlegt wat er gebeuren gaat.

Netjes geholpen

Vriendelijk personeel en rust!

Vriendelijk en gastvrij.

Blij

Er was een stuk van kies afgebroken. Ik ben snel, duidelijk en goed geholpen

Top mondhygiënist

Ik werd goed en vriendelijk behandeld

Ik voelde me gerust

Altijd goed

Altijd goed!

Cliëntvriendelijk en deskundig

De mondhygiënische en tandarts denken met je mee, bij een probleem of vraag. Ik ga er altijd met een tevreden gevoel weg. Verder: Jammer dat Ada aan het einde van het jaar vertrekt. Succes bij het vinden van een even goede vervanger! Mvg: Gert de Bruin

Prima!

Correct, verstand van zaken en service minded!

Binnen 2 dagen een afspraak.2 tanden gevuld,en klaar.

Snelle controle

Moeilijk te beschrijven, ik was alweer snel deur uit.

Zeer zorgvuldig

Correct, plezierig en deskundig

het was perfect , fijne tandarts vriendelijk en vakkundig super !

Super goed en mooi,

deskundig, vriendelijk en zo pijnloos mogelijk

zowel door de mondhygieniste als de tandarts werd ik uistekend geholpen.

Tandarts Verbeek heeft mij geholpen het is een vakman...

Het is helemaal goed..

Burgemeester Tutein Noltheniuslaan 48

7316 BL Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Tutein Noltheniuslaan in de wijk de Parken. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen de Parken o.a. terecht voor implantologie en chirurgie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.