Prettig in omgang en deskundig.

Er is overleg mogelijk over de behandeling..

Alles wordt op een vriendelijke en duidelijke wijze uitgelegd

Tandarts bezoek wordt steeds minder zwaar. Je wordt door de vriendelijke benadering op je gemak gesteld.

Rustig en persoonlijk.

Al jaren kom ik 2x per jaar. Altijd goed en korrekt.

niet in een zin maar in een woord; perfect.

zeer deskundig en geeft prima uitleg.

Vlot geholpen

Op tijd geholpen.

Altijd snelle service

Ik kan altijd direct komen als er iets is. Controle altijd makkelijk af te spreken en zeer vriendelijk personeel en tandartsen plus assistenten.

Prima geholpen

Mijn afgebroken kies werd gelukkig heel mooi 'gelijmd'. De administratieve verzorging was, zoals gebruikelijk, ook weer tiptop.

Altijd goed geholpen, fijne praktijk

Eén van de weinige tandartsen waar ik me op mijn gemak voel. Altijd tijd voor wat persoonlijke aandacht. Weten ook gewoon nog wie je bent.

Netjes en rustige praktijk ,

Wordt er altijd goed en netjes behandeld, alles wordt goed uitgelegd.

Prettige sfeer

Prima behandeling, eerlijker informatie over de behandeling

Super!

Vulling eruit, gebeld en dezelfde dag gefixt in 10 min Top tandarts en assistent..!!!

Prima praktijk.

Hele prettige benadering en uitleg.

te gemakkelijke afhandeling

Anja van Oppen is lichamelijk gehandicapt en dus help ik haar om met rollator bij u te komen. Eerder heb ik gevraagd de schuine op- en afrit bij de voordeur te verbreden i.v.m. de moeilijke en soms gevaarlijke binnenkomst. De ontvangst bij u is overigens altijd zeer behulpzaam en vriendelijk ! De controle op 12 jan. heeft ze als oppervlakkig ervaren , in tegenstelling tot die bij vorige behandelingen. Uw oordeel over gaatjes en loszittende elementen was : "De tijd zal leren wat er verder met het gebit gaat gebeuren, geen nieuwe afspraak voor mogelijke oplossingen". Met een hartelijke groet, F.Polet (haar begeleider).

Vriendelijk en accuraat

Bij controle to the point, vervolgafspraak met P.A. kan meestal op een dag en wordt na elkaar ingepland

Tevreden over advies

Prima.

Ik werd keurig op tijd geholpen. Iedereen in de praktijk is erg vriendelijk. Er hangt een positieve sfeer wat ik als zeer prettig ervaar.

Een plezierige wortelkanaal behandeling

Aanvankelijk was ik nerveus voor iets wat van oudsher te boek staat als een pijnlijke behandeling. Deze zorgen waren misplaatst en de bahandeling is pijnloos verlopen. De artsen waren zeer vriendelijk en gaven duidelijke uitleg bij elke stap.

Heel goed!

Vriendelijke, gastvrije secretaresse en uitstekende behandeling en prima uitleg van de tandarts!

Helemaal top

Helemaal top, Snel, Kwaliteit, zorgzaam. Super fijn dus

Altijd op tijd en een prettige behandeling.

Prima en goede tips.

Top tandarts

Ze zijn vriendelijk en eerlijk. Begripvol en supper goed met kinderen

Deskundig geholpen

Er wordt goed geluisterd naar de klachten die ik heb. Er is een goede uitleg en wat het behandelplan is voor de klachten die ik heb.

Het was een prettige en goede/grondige behandeling

De behandeling was goed, er werd uitgebreid uitleg gegeven.

Snel geholpen en duidelijk

Was snel aan de beurt en werd fijn geholpen, stond snel weer buiten.

Een behandeling met aandacht! Hoe fijn is dat.

Een behandeling met aandacht! Hoe fijn is dat.

Burgemeester Tutein Noltheniuslaan 48

7316 BL Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Tutein Noltheniuslaan in de wijk de Parken. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen de Parken o.a. terecht voor implantologie en chirurgie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.