Jammer je moet altijd weer terugkomen voor een gaatje. Direct doen is efficiënter en kosten besparend.

Pia is geweldig

Altijd fijn om bij tandarts Pia te komen. Rustige, duidelijke en gewoon goede behandeling!

Verzorging was goed.

Extra zorg van de tandarts was prima.

Pia is een fantastische tandarts!

Ik voel me altijd ontzettend op mijn gemak bij Pia. Vroeger zag ik enorm op tegen een tandartsbezoek, maar sinds ik bij haar kom ga ik met een gerust gevoel naar mijn afspraken. Het is altijd prettig en ontspannen, en ze werkt zeer vakkundig. Echt een aanrader!

Altijd naar volle tevredenheid

Kundig en communicatief vaardig. Altijd een zeer prettige ervaring

Altijd betrokken, empatisch, vriendelijk en deskundige tandarts

Onze tandarts stelt de kinderen altijd op hun gemak. Ze is betrokken, altijd vriendelijk en is erg deskundig in haar werk. Het voelt altijd vertrouwd bij haar.

Prima behandeling!

In tweeërlei opzicht een prima behandeling gehad. Tandarts Jonker heeft enkele oude ‘versleten’ vullingen vervangen. Tijdens en na de zorgvuldig uitgevoerde behandeling nagenoeg geen pijn/last gehad. In de omgang rustig, vriendelijk en to-the-point met ruimschoots aandacht voor de -beleving van de- patiënt. Kortom; een heel goede ervaring!

Goed geholpen

Kon redelijk snel terecht en probleem goed opgelost.

Geen vaste mondhygiënist

Ik ben al jarenlang patiënt bij deze praktijk. In het begin werkte men met vaste medewerkers, maar de laatste tijd heb ik bij vrijwel iedere afspraak een andere mondhygiënist. Ik kom vier keer per jaar en zie in één jaar vaak meerdere verschillende behandelaars. Wat ik lastig vind, is dat ik regelmatig wisselende adviezen krijg over mijn ontstoken tandvlees/implantaat. De ene mondhygiënist zegt iets anders dan de andere, wat verwarrend is en mij onzeker maakt. Daarnaast mis ik een duidelijk, oplossingsgericht behandelplan. Er wordt wel iets geconstateerd, maar ik krijg niet het gevoel dat er echt consistent wordt toegewerkt naar verbetering. Dat vind ik jammer, want continuïteit en duidelijke communicatie zijn voor mij juist belangrijk. Over de tandarts zelf ben ik overigens zeer tevreden. Zij is vriendelijk, betrokken en prettig in de omgang. Daarom beveel ik de tandarts wel aan.

Tevreden over de behandeling

Kundig en vriendelijk personeel. Zeer tevreden

Vriendelijk

Alles duidelijk uitgelegd dankjewel

Snel en goed. Duidelijke uitleg over de behandeling. Kan ook op korte termijn weer een afspraak plannen

ben weer goed geholpen, zoals altijd

ben weer goed geholpen, zoals altijd

Vriendelijk, zachtaardig en onduidelijk.

Tandarts Naz is uitermate vriendelijk en neemt de tijd om haar behandeling/onderzoek goed en met zachte hand uit te voeren. De communicatie is echter heel onduidelijk en laat op veel gebieden zeker steken vallen. Wat er moest gebeuren na ons controle bezoek was echt verwarrend. Daarbij kwam dat ze niet meer wist dat ze zelf een wortelkanaalbehandeling had uitgevoerd en dat daar als gevolg een kaakontsteking was ontstaan...en dat alles binnen dezelfde week. Ook het veelvuldig wisselen van tandarts vinden wij bijzonder vervelend. Dit alles maakt het vertrouwen ietwat moeizaam. PS bij de keuze van de naam staat deze er niet bij!!!!!

Vakkundig team

Mijn spalkje zat los, ik kon snel terecht en de tandarts heeft dit probleem goed verholpen.

ik aangedacht goede service.

Ik heb tevrede

Nemen de tijd en zijn vriendelijk

Vriendelijk en neemt de tijd

Snel en adequaat geholpen.

Er was een stuk van mijn tand afgebroken, dat is vakkundig gerepareerd. Er hoofde geen tand getrokken te worden.

Prima behandeling

Personeel heel vriendelijk!

Wordt al jaren hier goed geholpen en geaviseerd.

Zie bovenstaand

Vakkundig en vriendelijk

Prima behandeling, je wordt goed geïnformeerd, vakkundig en sympathiek. Goed overleg.

Very good

'Excellent bedside manner' as they say in english. Interested in getting to know you, asked about your concerns. Very nice and friendly people.

Snel geholpen en geen pijn .

Snel geholpen en geen pijn

Wat een fijne tandarts praktijk!

Van de ontvangst tot het consult bij de tandarts heb ik me zeer op mijn gemak gevoeld.

Zoals altijd heel goed.

Zie de vorige vraag.

Burgemeester Tutein Noltheniuslaan 48

7316 BL Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Tutein Noltheniuslaan in de wijk de Parken. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen de Parken o.a. terecht voor implantologie en chirurgie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.