Snel, deskundig en vriendelijk geholpen.

Niets meer aan toe te voegen.

Zeer snel geholpen na een belletje. Prima

Zelf niet verwacht zo spoedig te worden geholpen. Ben nieuw in de praktijk.

Heel goed!

Altijd prettig en goed geholpen.

ALS ALTIJD AARDIG ONTVANGEN EN BEHANDELD

Wordt goed geholpen en de sfeer is uitstekend

ontspannen behandeling

op een vriendelijke professionele manier geholpen

Ging ik vroeger met tegenzin naar de tandarts, nu met plezier.

Hier word je altijd persoonlijk/ prettig ontvangen, terwijl je goede doeltreffende hulp geboden wordt.

Vakkundige tandarts, een sympathieke man

Snel geholpen

Aardige vriendelijke telefoniste die me wat geruststelde i.v.m. Afgebroken brug. Over de tandarts en assistent ben ik zeer tevreden

Gezellig, betrouwbaar.

Goede receptie, prettige omgang met een betrouwbare tandarts.

Zeer goede ervaring

Een zeer goede ervaring. Prettige behandeling en goede uitleg

Deskundig geholpen

Vriendelijke, rustige tandarts. Alle medewerkers in de praktijk ervaar ik als heel prettig!

helemaal tevreden met de behandeling

woord netjes behandeld altijd klaar staan als je met problemen komen

Ik weet niet

Een vriendelijke ontvangst en een fijne rustige behandeling. Het enige wat mij stoort zijn de geluiden vanuit een andere kamer. Het pand is erg gehorig.

ben weer goed geholpen

fijne tandarts

Word altijd goed behandeld

Deskundig

Mondhygieniste en tandarts verstaan hun vak

Kom er al jaren en heb altijd een goeie ervaring gehad.

Prettige praktijk en zeer aardige medewerkers.

De behandeling is wat je er van kan en mag verwachten

Geen poespas even tijd en tegelijk tandsteen verwijderd

Geduldig, behulpzaam, begrip

Voelde me gelijk welkom. Stap voor stap ben ik uitstekend geholpen.

Goede behandeling

Snelle service en goedebehandeling

Burgemeester Tutein Noltheniuslaan 48

7316 BL Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Tutein Noltheniuslaan in de wijk de Parken. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen de Parken o.a. terecht voor implantologie en chirurgie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.