Geweldige begeleiding gehad!

Ik heb soort jeugdtrauma t.a.v. tandartsbezoek. Maar ben echt geweldig begeleid bij het vullen van een gaatje afgelopen week. Vond het "doodeng", maar Pia praatte mij er doorheen.

Pittig en duidelijk

Erg prettig, duidelijk, snel en no nonsense

Heel goed

Goede behandeling en duidelijke uitleg met betrekking van de foto.

Heel goed!!!!

Je wordt op je gemak gesteld. Goede uitleg.

Onderhoud aan mijn gebit is fijn daarvoor moet u bij Samenwerkende Tandartsen zijn.

Had pijn aan een kies. Een afspraak is zo gemaakt. Je ontvangt nog wat reminders om je afspraak niet te vergeten. Je bent vlot aan de beurt. De tandarts neemt de tijd voor je en is een kundige en prettige vent. De samenwerking met de assistente loopt gesmeerd. Ik ben weer van mijn pijn af. Ik ben tevreden.

Zeer kundig

Heb er erge last van. Personeel kundig

Heel goed

Je wordt er altijd goed geholpen en erg vriendelijk

Goed ontspannen contact met de patiënt. Goede uit en overleg.

Fijne controle

Alles werd goed uitgelegd en er was tijd om vragen te stellen.

Een echte samenwerkende tandarts

Eind februari 2024 voor het eerst bij de samenwerkende tandartsen in de Parken geweest. Wat een verademing met de tandartsen die ik de afgelopen 15 jaar heb gehad. De tandarts heeft een intake gedaan en alles vakkundig en duidelijk uitgelegd. Je weet precies wat hij doet en waarom hij het doet en staat open voor mijn vragen en wensen. Voelde mij echt gezien als “patiënt”. Samenwerkende tandartsen doet z’n naam eer aan!

Super snel geholpen

Stukje van tand afgebroken net voor het weekend, maandagochtend gebeld en kon dezelfde ochtend nog komen

Professionele vaktechnische benadering

Volgens afspraak op tijd geholpen. Professioneel en rationeel

Super!

Fijn contact met de tandarts, goed overleg en duidelijke uitleg!

Goede uitleg en behandeling

Er werd een goede uitleg gegeven over de behandeling en eventuele risico's. Tijdens de behandeling werd steeds aangegeven wat er gedaan werd.

niet wat ik gewent was.

afgelopen donderdag had ik een afspraak was er weer een nieuwe mondhygiëniste (de zoveelste in een paar jaar) Helaas vond ik haar behandeling niet prettig. Had het gevoel dat het afgeraffeld werd, het was pijnlijk en wat lomp. Dit was niet wat ik gewend was bij de samenwerkende tandartsen de parken. Dit kan zeker verbeteren. Mvg, Sam

Zeer patiënt vriendelijk

Zeer patiënt vriendelijke benadering en duidelijke uitleg over uit te voeren behandeling

Ik vind mijn huidige tandarts een fijne man als tandarts

Ik hou niet van de tandarts maar alles is mogelijk. Alles wordt overlegd.

Heel netjes ontvangen en op mijn gemak gesteld en goed en duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren.

Deskundig

Ik heb vertrouwen

Pijnloos

Heel prettig behandeld

Prettig en snel geholpen

Pas twee keer geweest, omdat ik net naar Apeldoorn ben verhuist. Eerste keer werd er lang de tijd genomen en duidelijk uitgelegd hoe deze praktijk te werk gaat. Tweede bezoek was korter (want geen bijzonderheden) maar wel een goede controle en adviezen gekregen.

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail)
  • de termijn voor het maken van een afspraak
  • hoe u te woord bent gestaan aan de telefoon/balie
  • de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn N.v.t.
  • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
  • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort behandelstoel etc.)
  • de persoonlijke hygiëne, (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
  • de bejegening (vriendelijkheid, geduld, persoonlijke aandacht)
  • de uitleg die u kreeg over de oorzaak van eventuele pijn of mondproblemen
  • de uitleg die u kreeg over waarom een bepaalde behandeling nodig was
  • de uitleg die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling N.v.t.
  • de informatie die u kreeg over de kosten van de behandeling (vanaf € 250,- is de zorgverlener hiertoe verplicht)
  • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling N.v.t.
  • In hoeverre bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? N.v.t.
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) Tandarts

Zorgvuldig

Zorgvuldig ivm implantaten

Goed geholpen aan kroon

Duidelijke uitleg over de stappen. Geen pijn of ongemak. Blij met mijn kroon die er netjes is opgezet

Burgemeester Tutein Noltheniuslaan 48

7316 BL Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Tutein Noltheniuslaan in de wijk de Parken. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen de Parken o.a. terecht voor implantologie en chirurgie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.