Zoals altijd ben ik super tevreden als ik naar huis ga. Leuke sfeer, interesse, profesionele aanpak.

Prima geholpen!

Deskundig, vriendelijk en efficient geholpen.

Helemaal tevreden

Goede behandeling en mijn tand is heel erg mooi gemaakt.

professioneel en vriendelijk.

Het is altijd prettig om bij De Parken geholpen te worden. Professioneel en vriendelijk personeel. Goede uitleg van de uit te voeren behandelingen. Voor mij een aanrader.

Prima ervaring. Keurig geholpen

Personeel is vriendelijk. Hebben tijd voor je

Vriendelijk en meedenkend.

Vriendelijk en meedenkend.

Professioneel en ontspannen

Professioneel ontspannen

Goed en professioneel.

Duidelijk, op tijd. Goed advies. Je wordt keurig aan de afspraak herinnert. Ga zo door.

Bijzonder!!!

Ik moest terug komen na een controle beurt omdat ik 3 gaatjes had. De tandarts ging mijn gebit conteroleren en gaf aan dat ik geen gaatjes had. Toen ging ze weer op de computer kijken en zei dat ik 1 gaatje had?! Ik voelde me hier niet lekker bij. De assistente gaf aan dat ik misschien beter een nieuwe afspraak kon maken met mijn eigen tandarts.(Maud) Ik vind dit heel vervelend.

Zeer correct, op tijd en duidelijk

Kundig

Geweldige behandeling door Mondhygiëniste!

Geweldig en begripvol behandeld. Ben van jongs af aan een angsthaas op het gebied van de tandarts en alles daaromheen.

Vriendelijk

Op de hoogte van veranderingen in de kaak

vooral heel veel aandacht.

Het begon met een vriendelijke binnenkomst. Wij troffen een gezellige ingerichte wachtkamer, maar ook ontspannende mensen. Zeer correcte behandeling van de TANDARTS. We gingen geheel tevreden naar huis.

Prima, zoals gewend.

Zoals gewoonlijk ben ik tevreden.

Perfecte mondzorg

Altijd klantvriendelijk en goede mondzorg. Heel professioneel in kennis en kunde. Tevens uitleg om zelf thuis te kunnen oppakken met welke hulpmiddelen. Heel blij met het team. Laura ken ik al jaren en is echte topper en denkt altijd mee in oplossingen. Voor mij nieuwe tandarts Pia heel prettig in omgang en geeft goed aan wat ze doet of gaat doen.

Van angst en veel gebitsproblemen naar een mooi en gezond gebit zonder angst voor de tandarts

Inmiddels kom ik al 13 jaar bij tandarts Pia en ik heb geen seconde spijt gehad van mijn keuze on naar samenwerkende tandartsen de parken over te stappen. Ik heb altijd problemen gehad met mijn gebit en had daarom een beetje angst voor de tandarts ontwikkeld. Na alle hulp en behandelingen bij Pia kan ik nu trots zeggen dat mijn gebit gezond en mooi is en mijn angst verleden tijd is. Pia is een prettige, kundige tandarts en neemt mij tijdens de behandelingen fijn mee in alles wat ze doet. Ik kan haar aan een ieder aanbevelen.

Eindelijk professioneel geholpen, na eerdere decepties.

Eindelijk professioneel geholpen, na eerdere decepties.

Prettig behandeld

Vlot en goed geholpen

Correct.

De bejegening tijdens de eerste twee contacten (controle) was onplezierig. Ik vond tandarts Kam autoritair, weinig respectvol en niet loyaal naar haar collega (ze viel ten onrechte mijn vorige tandarts) af. Aangezien ze mij nog niet echt behandeld had, gaf ik haar het voordeel van de twijfel. Tot mijn opluchting was ze totaal veranderd: vriendelijk, rustig en beleefd. De behandeling was ook prima. De andere medewerkers van de praktijk zijn altijd heel vriendelijk.

Hele fijne praktijk

Ik heb hele goede ervaringen met Pia de tandarts. Door een ervaring in het verleden ben ik angstiger geworden voor behandelingen. Pia heeft dit altijd goed begrepen en is hier zorgvuldig mee omgegaan , heel fijn persoon. Ook de assitenten zijn altijd vriendelijk en behulpzaam als dat nodig is.

Zeer duidelijke behandeling

er werd steeds duidelijk aangegeven wat de volgende stap was in de behandeling van het vullen van een kies. Gaf mij een zeer goed gevoel

Hele fijne mensen

Hele aardige mensen, zowel aan de receptie als de tandarts, geeft rust. Leggen alles heel goed uit uit en nemen je mee wat ze gaan doen. Heel tevreden Groet Bert Wassink

Vlot en plezierig geholpen

Terugplaatsing kroon

Goed omdat de assistente goed luisterd en handeld

De tandarts zelf vind ik niets..Daf ziet en weet de assistente en snapt dat ik graag een andere wil. Zoek en op geeft mij vervolgens een andere tandarts die zij zelf ook zou willen hebben /of heeft. Heel goed ingescfat Ik weet niet zeker of de oude tandarts May Lan Kam heeft

Goed geholpen

Ik kon snel terecht.

Burgemeester Tutein Noltheniuslaan 48

7316 BL Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Tutein Noltheniuslaan in de wijk de Parken. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen de Parken o.a. terecht voor implantologie en chirurgie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.