Op tijd geholpen

Vertelt wat er gaat gebeuren.

Als vanouds: bekend en betrokken

Zie samenvatting

Vriendelijke en goede behandeling

Ook ruimte voor vragen en ervaringen

Gewoon goed

Goede behandeling en aardige anders. Dat vind ik ook niet onbelangrijk

al tijden een topteam!

zie boven .......: goede wijn behoeft geen krans

Fijne praktijk

Vriendelijke en deskundige tandarts

Prima tandarts.

Geen wachttijden, uitleg bij de handelingen en een ontspannen sfeer.

Klantvriendelijk

Prima.

Correct. Mijn vragen werden beantwoord. En ik ook advies.

Prima ervaring, op m'n gemak gesteld

Pua is de beste!! Ze is kundig, stelt je op je gemak, werkt rustig, heel fijn. Mijn aanbeveling van jullie praktijk hangt voor mij wel sterk af van welke tandarts je behandelt. Deze beoordeling gaat echt over Pia, niet over de hele praktijk.

Ik heb een prima ervaring gehad.

Ik vond het een fijne ervaring. De tandarts vroeg geregeld hoe het ging tijdens het boren. Dat vond ik erg fijn. Ik vond het wel vervelend dat de tandarts en de assistente niet zo goed Nederlands konden. Dit zorgde aan het begin voor meerdere malen miscommunicatie. Tandarts Naz

Prettige en kundige mensen

Heldere duidelijke uitleg, geen bull**** en vriendelijke mensen.

Zeer vriendelijk en kundig mevr Naz

Ik kom al een tijd bij deze tandarts praktijk en ben altijd erg te spreken over mevr Pia di Giovanni. Maar omdat ik nu snel geholpen wilde worden ben ik behandeld door mevr Naz. ( zij staat helaas nog niet in het rijtje van behandelende tandartsen) Ook zij is zeer kundig en zeer vriendelijk. Ik heb alleen maar lovende woorden want de behandelingen zijn perfect. Ik kan het iedereen aanbevelen. Ook qua vriendelijkheid en gemoedelijkheid je voelt je meteen thuis.

Bijzonder vriendelijk en goede uitleg van de behandeling

geen mondhygieniste aanwezig; uitstel mondzorg

Te laat : niet op de afgesproken tijd ; controle tandarts verliep wel goed maar mondhygiëniste werd gemist ; moet ik apart voor naar andere plek in de Maten.

Kundig en prettige behandeling.

Kundig en prettige behandeling.

Een prettige ervaring was mn bezoek.

Ik werd rustig en vriendelijk ontvangen en een uitgebreide beschrijving van de benodigde behandeling op een rustige manier uitgelegd. Heel prettig.

Goed en prettig ontvangst door Laura. Uitstekende werkwijze van behandelaar Maud.

Fijne praktijk vol meedenkers.

Voor iedereen die het tandartsbezoek angstig vind is deze praktijk een aanrader!

Prima ontvangst, kundige, rustige behandeling.

Goed resultaat. Naam van behandelend tandarts???

Fijne tandarts

De tandarts is erg geduldig, legt goed uit en doet het erg goed met de kinderen.

Fijn deskundige tandarts

Iemand die luistert en duidelijk is met wat er gaat gebeuren.

Deskundig en veilig

Deskundig en veilig

Hele goede ervaring, al jaren.

Ik werd prettig geholpen. Er werd verteld wat er gedaan ging worden. Super.

Helemaal goed!

Angst voor tandarts vanuit een soort jeugdtrauma. Hier wordt prima mee omgegaan!

Burgemeester Tutein Noltheniuslaan 48

7316 BL Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Tutein Noltheniuslaan in de wijk de Parken. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen de Parken o.a. terecht voor implantologie en chirurgie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.