Prima geregeld

Kon zelfs beneden geholpen worden ivm slecht lopen.

Geruststellend

Ik ben panisch voor de tandarts. Maar deze man was heel aardig rustig en begripvol.

Zeer plezierig

Deskundige behandeling en het is prettig dat de mondhygiënist precies verteld wordt wat er gebeuren gaat.

Zeer vriendelijke “nieuwe” tandarts

Proffesioneel, vriendelijk en geduldig.

Geruststellend.

Gewoon een top tandarts

Na 35 jaar gewisseld van Tandarts , reden was dat de hautaine houding na overname ouders steeds erger werd . Ook de prijzen voor behandelingen schoten omhoog . Daarom op zoek gegaan naar een andere tandarts in Apeldoorn Uitgekomen bij de samenwerkende tandartsen Apeldoorn- de Parken . Behandeld door Tandarts A Courant . Wat een fijne en deskundige tandarts . Geen ingewikkelde termen , maar gewoon iemand die zijn vak uitvoert met Humor . En geen rare facturen/ offertes .

Prima werk.

Snel geholpen.Probleem opgelost.

Een hele fijne praktijk waar iedereen vriendelijk, klantgericht en respectvol met de cliënten omgaat

Zie boven

Top, netjes uitleg ,offerte

Top, netjes uitleg ,offerte per direct in mijn mailbox. Beide tandartsen Mevr Kam en mevr. Jonker communiceren helder.

Intake bij de mondhygiënist

Kort en duidelijk gesprek

Prima behandeld en goede toelichting op wat er ging gebeuren.

Vriendelijk en accuraat

Vriendelijke ontvangst voorafgaand was er telefonisch een afspraak op een prettige manier gemaakt, op kort termijn. De behandeling was accuraat met goede begeleiding. .

Aandacht voor de cliënt. Duidelijk uitleg over de te volgen procedure. Vriendelijke benadering. Een tandartsen praktijk die een aanrader waard is.

Andere tandarts nu daar

Mijn ervaring met Edwin al die jaren was top. Direct gezellig en behandelen. Nu moest ik meer dan een halfuur wachten en werd er een gaatje gezien. Edwin werkte dit direct af Deze woensdag tandarts gaf direct aan ( na nog geen 5 min controle) vervolg afspraak maken over een paar maanden. Ik snap niet om even direct dit gaatje te verhelpen als je er toch bent. Kost extra tijd en kosten. Ik ben niet blij met de woensdag tandarts ( had Giovani ) gevraagd. Graag oplossen als dat kan. Vriendelijk dank

Professionele en positieve ervaring

Professionele en positieve ervaring. Ik ervaarde dit doordat ik goed op mijn gemak werd gesteld, hierdoor werd de ervaring dus comfortabel. Fijne sfeer omdat er ook ruimte was voor een babbeltje hierdoor voelde het allemaal een stukje informeler wat ik fijn vond. Maar ik denk dat met andere cliënten die juist een wat formelere sfeer willen ervaren dat dan ook kan (labelen). Wil ook even vermelden dat de medisch secretaresse (receptie) een pluim verdiend. Denkt altijd goed mee, en altijd supersnel met de praktische zaken als in mailtjes met afspraak bevestigingen. Denk dat de hele praktijk door haar structuur als een tierelier loopt! Groeten van Victor Achterbosch

Moeilijke en pijnlijke ingreep.

Nogmaals bedankt, dat jullie de behandeling ondanks alle tegenslagen hebben kunnen voltooien. Was pijnlijk, maar nu is het ook klaar! Bedankt voor jullie vakmanschap en liefdevolle behandeling!

Matig

Ik vond het heel erg vreemd dat de nieuwe tandarts mij vraagt hoeveel ik rook en drink.

Lekker snel en grondig

Beste werkende tandartsen in Apeldoorn

Altijd goede uitleg, stralen rust uit, leveren vakwerk.

Helemaal goed

Vriendelijk en kundig personeel

Goed geholpen

Duidelijk, rustig en heel vriendelijk

Heel vriendelijke tandarts en assistente. Je voelt je welkom, ze leggen alles rustig en goed uit, wat ze gaan doen. Tandarts denkt mee, geeft tips en advies. Zijn lief voor mijn kind, die heeft geen angst.

Ondanks spoedconsult wed er toch een hele behandeling gegeven

Zoals altijd een bijna 'thuisgevoel".

De parkeerplek vrij ,de deur naar de behandelkamer open, wat valt er meer te wensen naast de gezellige sfeer?

Tevreden

Alles naar wens

Burgemeester Tutein Noltheniuslaan 48

7316 BL Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Parken komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Burgemeester Tutein Noltheniuslaan in de wijk de Parken. De tandartspraktijk beschikt over 4 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen de Parken o.a. terecht voor implantologie en chirurgie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.