Fijne tandarts

Wordt al goed en op tijd geholpen

Snelle controle

Controle afspraak verliep precies volgens de planning. Vriendelijke tandarts en assistente.

Prettig

Heel fijne medewerkers.

Fijne tandartspraktijk word altijd en kan altijd snel terecht voor een afspraak.

Heel goed.

Snel en heel goed geholpen.

Zie onder

Ben al bijna 40 jaar patiënt hier, dat zegt voldoende denk ok

zeer goed

Altijd zeer tevreden met de behandeling. Zeer goede voorlichting . Er wordt altijd mee- en vooruitgedacht.

Prims

Goede ervaring

goed, hygiënisch en professioneel

Altijd goed

Zijn heel duidelijk.. zit er al Jaren

Klantvriendelijk Op tijd Goed vakmanschap

Top tandarts!

Top tandarts! Helpt mij altijd goed en is heel vriendelijk! En voor mijn kindjes is hij ook heel lief! Complimenten!

Professioneel

Op tijd, duidelijk

Zorgvuldig

Goede reiniging van mijn gebit gehad en goede adviezen over het reinigen van mijn gebit.

Lennart Kuipers is al jaren een fijne tandarts.

Lennart Kuipers is al jaren een fijne tandarts.

Goed geholpen

Goed geholpen maar de assistente mag wel iets met lange mouwen aan doen. (Veel tatoeages)

Afspraak voor 1 behandeling, maar onlangs een stuk van een andere kies afgebroken, deze heeft de tandarts nu ook behandeld. . .

Vlotte behandeling

Afspraak binnen het uur gemaakt. Eenvoudige snelle behandeling die nu, 24 u later, effect lijkt te hebben

Pijnklachten, ik kon snel komen en een goede Afhandeling, fary is een goede tandarts

Prima behandeling

Positief

Deskundige tandarts die de tijd voor je neemt en naar je luistert.

prima behandeling

alles verliep goed

Begripvol behandeld

Positief

Ik ben snel en goed geholpen.

Het was snel duidelijk wat er aan de hand was

Waleweingaarde 6

7329 BD Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.