Zeer te vrede

Doen het werk en de de behandelingen cliënten Zeer zorgvuldig , en stellen cliënten waar de tandartsen van weten over de cliënten angst gevoel hebben, zeer gerust Dus namens mij een DIKKE 10 verdiend Met Vriendelijke groet Moussa ELouardi

Goede communicatie

Blij met de tandarts

Ik werd bijzonder fijn geholpen

De mondhygiëniste was erg plezierig. Ik besprak met haar een probleem. Zij heeft dit genoteerd, zodat de tandarts hier wat aan kon doen. Ook bij de tandarts verliep de behandeling vlot en fijn. Voor een kleine reparatie kon ik dezelfde dag nog terugkomen. Bij het maken van een afspraak bij de mondhygiëniste voor over een paar maanden, bleek dat ik dan maar moet afwachten door wie ik dan wordt geholpen. Dit vind ik vervelend. Ik wil graag een vast persoon.

Assistent nam mijn klacht serieus en ik kon de volgende dag al terecht en prima geholpen.

Goed.

Rowena en haar assistentes zijn top!

Rowena is werkelijk een engel in een witte jas, een toonbeeld van vriendelijkheid en professionaliteit. Haar toewijding aan perfectie en haar ongeëvenaarde empathie maken elke tandartsafspraak een plezierige ervaring. In de tandartsstoel van Rowena voelt iedereen zich meteen op zijn gemak. Ze neemt de tijd om naar haar patiënten te luisteren en eventuele zorgen weg te nemen, heel fijn! Het team rondom Rowena verdient ook alle lof. Haar assistenten zijn stuk voor stuk toppers, wat de algehele ervaring nog beter maakt. Kortom, ik ben buitengewoon tevreden met het team.

Vriendelijke en klantgerichte benadering

Bggggg

Ik ben heel goed en vriendelijk geholpen erg tevreden. Ik zou wel graag de naam van mijn tandarts willen weten, zou dat met een volgende oproep voor controle vermeld kunnen worden. Met vriendelijke groeten

Goed en vakkundig

Op tijd en vriendelijk geholpen.

Prima met een leuk/goed contact met de tandarts die ook interesse toont in de persoon “achter de tanden”.

Aanmelden gaat snel, op tijd geholpen en hele aardige tandarts

Snel geholpen en goed advies.

Ik had na mijn operatie ontzettende kiespijn (zenuwpijn). De tandarts heeft een foto gemaakt en pijn testjes gedaan en zijn conclusie was dat het binnen enkele dagen vanzelf over moest gaan. Gelukkig was dit ook zo.

Vriendelijke en duidelijke communicatie

Top voor de kids en zeer vriendelijke mensen

Fijne tandarts

Wordt al goed en op tijd geholpen

Snelle controle

Controle afspraak verliep precies volgens de planning. Vriendelijke tandarts en assistente.

Prettig

Heel fijne medewerkers.

Fijne tandartspraktijk word altijd en kan altijd snel terecht voor een afspraak.

Heel goed.

Snel en heel goed geholpen.

Zie onder

Ben al bijna 40 jaar patiënt hier, dat zegt voldoende denk ok

zeer goed

Altijd zeer tevreden met de behandeling. Zeer goede voorlichting . Er wordt altijd mee- en vooruitgedacht.

Prims

Goede ervaring

goed, hygiënisch en professioneel

Altijd goed

Zijn heel duidelijk.. zit er al Jaren

Klantvriendelijk Op tijd Goed vakmanschap

Waleweingaarde 6

7329 BD Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.