In de wachtkamer kan je mee luisteren met de gesprekken van de telefoniste. Dit zou niet moeten . Gaat de wachtende soms niks aan .
Ik ben goed en vriendelijk geholpen door Talita.
een goede tandartspraktijk
Naar de tandarts gaan is niet leuk. Maar Janneke stelt je op je gemak, is duidelijk in haar handelingen en legt haar beoordeling uit! Dat is prettig
Bij binnenkomst meteen gevraagd mee te lopen naar de tandarts. En uitermate goed en volledig geholpen.
Ik werd adequaat onderzocht, er was duidelijke uitleg!
Alleen maar goeie ervaringen, prettig.
Ik ben vandaag prima geholpen. Ik had twee afspraken ( reiniging / controle) en ben door beide medewerkers prima geholpen. Ze waren beiden vriendelijk, kundig en hebben mij van goed advies voorzien.
Snel en vakkundig
Er wordt de tijd voor je genomen en dingen worden goed uitgelegd. Er hangt verder een fijne sfeer en er word met meerdere disciplines samengewerkt. Zoals preventieassistente en orthodontist.
Goed geholpen, deskundige medewerkers.
De tandarts weet wat hij doen en is vriendelijk, net als al het andere personeel
Sociaal vaardig, kundig, professioneel en adviserend.
Vriendelijk personeel en goed geholpen
Zeer zeer gelukkig met deze tandarts! Echt een vakman?
Het was mijn eerste keer en tijdens het eerste consult werden er dingen goed afgestemd. Er werden bijvoorbeeld niet klakkeloos foto's gemaakt, maar eerst gekeken hoe oud de laatste waren. Er werd goed doorgevraagd over mijn geschiedenis. De controle zelf was professioneel en vriendelijk.
Dik tevreden
Mondhygiëniste bezocht. Zoals altijd vakkundig en vriendelijk geholpen. Top!
afspraak en behandeling door zowel tandarts Kuipers en de tandtechnicus. Zeer tevreden.
de preventiemedewerker (Behandelaar: 38002223) deed haar best om me gerust te stellen
Worden altijd vriendelijk en goed geholpen.
Prima wortelkanaalbehandeling.
Goed en deskundig geholpen. Altijd vriendelijk en met begrip voor een een complex gebit.
Mooie praktijk, deskundige medewerkers. Ze nemen de tijd voor je en luisteren goed. Als je bang bent word hier altijd rekening mee gehouden. Tandarts kuiper heeft mij en mijn kinderen geholpen om van onze angst voor de tandarts af te komen. Super tevreden
Waleweingaarde 6
7329 BD Apeldoorn
Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.