Slecht omgaan met situatie en belerend

Hallo, Eigenlijk altijd goede ervaringen gehad, maar deze keer was het niet fijn. Samen met mijn zoon van 8 kwamen we naar jullie toe, zonder enige tegenzin van mijn zoon. Allereerst werd ik overvallen met de vraag/opdracht dat de kiezen geseald moesten worden van mijn zoon. Hier heb ik akkoord op gegeven, echter was dit een zeer vervelende ervaring. Hij kreeg tijdens de eerste kies al veel pijn in zijn kaak. Vervolgens kreeg ik de opmerking dat ik vaker moest komen, omdat hij het niet gewend zou zijn. Dit was het probleem absoluut niet. Het probleem zat hem er vooral in dat hij ineens overvallen werd. Daarnaast vind ik de omgang op deze manier onprettig en vraag ik de volgende keer om een andere tandarts. Mijn eigen controle wordt voor mijn gevoel (ook eerdere keren) snel afgeraffeld, waarbij ik niet het idee krijg dat alles goed gezien wordt. Ik heb mij tijdens de afspraak ingehouden en de laatste dagen nagedacht over dit moment, maar heb de conclusie getrokken dat ik binnen jullie praktijk een andere tandarts wil.

Goed geholpen, fijne tandarts

Tand afgebroken, 2 uur naar bellen zat ik al in de stoel

Perfect treatment with clear explanation of each step

Lisa has been very helpful throughout my treatment in this clinic. Thanks to her expertise, I could have fast progress in my treatment.

• Would you recommend us? Yes
  • When friends, family or colleagues ask you about our practice, to what extent would you recommend us? On a scale of 0-10 (0-6 = don't recommend / 7-8 = neutral / 9-10= recommend) 10
  • May we contact you about your review? Yes

Ik kon gelijk terecht

Omdat er een stuk van mijn kies af was, kon ik dezelfde dat terecht. Alleen jammer dat er geen witte vulling wordt gegeven

Zeer tevteden

Top ervaring.

Wortelkanaal behandeling gehad en kies laten trekken. Alles na elkaar. Ging snel en pijnloos. Daarna nergens last van gehad!

Goed werk

Snel en vakkundig geholpen

Vriendelijk en goed behandeld.

Gied

Goede tandarts

Goed geholpen. Leuke mensen.

Ik ga nooit met plezier naar de tandarts, maar hier ben ik niet meer bang. Alles wordt zeer goed uitgelegd en geduldig geluisterd naar mijn vragen. Alles wordt rustig gedaan. Dus ik zie er niet zo erg meer tegenop .

Heel vriendelijk en kundig

Begripvol en deskundige behandeling

Klachten nog niet geheel opgelost. Maar hoop na goed advies, dat het binnenkort goed komt.

Heel goed

Tandsteen behandeling Vriendelijke en kundige preventie assistent

Prettig

Prettige tandarts en preventie assistent, leggen alles uit wat ze gaan doen. Gerust stellen. Misschien onbelangrijk maar iets meer energie steken in de wachtkamer, het is nu echt een treist gebeuren. Er staat nog geen plant.

Klant vriendelijk , goede gebit onderhoud

Ik ben binnen de praktijk overgestapt naar tandarts Kuipers . Mijn mening is dat dhr Kuipers zeer klantvriendelijk en beleefd ,begripvol is . Maar bovenal ook goede gebit onderhoud zorg verleent .

Netjes geholpen.

Top!

Mijnheer Kuipers zoals hij nu is zo houden hij is professioneel in communiceren en deskundig en meedenkend!

Vlotte,vriendelijke behandeling

Controle ging prima, Fijn dat de kies dezelfde dag nog gevuld kinderen worden

Toppers

Goede tandartsen Altijd aardig en nemen ook de tijd voor je helemaal bij mee

Super geholpen weer!

Heel fijn geholpen, wordt goed meegedacht.

Kundig

Kundig en meedenkend

Goede behandeling

Reeds jaren dezelfde tandarts. Mijn vrouw en ik zijn zeer tevreden. Hij is rustig en vriendelijk en geeft goede uitleg over de behandeling.

Zoals ik gewend ben, goed

Ben al jaren bij deze praktijk. Voor mij een prima praktijk. Eigenlijk niks op aan te merken.

Aardige man (Dhr. Suleman) en geeft goede informatie

Vertrouwd en prettig

Vakkundige behandeling

Wat bedoel je hiermede

Waleweingaarde 6

7329 BD Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.