Slecht

Ik heb een afspraak gemaakt omdat ik kiespijn heb. Er werd een foto gemaakt daar blijkt uit dat er geen gaatjes te zien was. Tijdens de foto werd de tandarts weggeroepen. Hij zei, u heeft geen gaatjes, u kunt een afspraak maken bij de mondhygienst…. En weg was meneer de tandarts. Binnen 5 min stond ik weer buiten en heb ik nog steeds last van kiespijn. Ik ben benieuwd of ik weer een nieuwe factuur krijg als ik weer een nieuwe afspraak moet maken voor mijn zere kies!

Goede uitleg en informatie

De tandarts legt goed uit en geeft daarbij de nodige informatie die daarbij hoort. Bedankt!

Rustig àlles uitleggen

Ik blijf bang voor de tandarts en achterover liggen vind ik niet fijn

Het is prima.

Ik heb goed ervaring mee en is altijd positief.

Rustige tandarts

Hij is rustig ik vind tandarts altijd erg naar. Maar hij is rustig leg alles goed uit.

Prima tandarts.

Rustig, vriendelijk en aandacht voor je als patiënt.

Helemaal goed

Vriendelijk, deskundig en communicatief behandeld

Ik ben al jarenlang patiënt bij Lennart Kuipers en hij is altijd vriendelijk en vertelt wat hij doet en beantwoordt mijn vragen. Ik kon aansluitend op mijn periodieke controle direct bij de mondhygiëniste terecht, wat een prettige bijkomstigheid was.

Zeer prettig geholpen

Kundig en meedenkend geholpen

Weer prettige halfjaarlijkse controle

Zowel bij de mondhygiëniste als de tandarts op prettige wijze geholpen. Prima zo

Goed geholpen door een vakman.

Ik heb een goed gevoel bij jullie, Ik had altijd angst maar bij jullie niet

Fijne praktijk en goede Tandarts die me geholpen heeft Tandarts lennart Kuipers bevalt me erg goed .

Professional

Duidelijke uitleg van het behandelplan

Prettige behandeling en benadering

Eerste kennismaking en controle verliep prettig. Zowel de controle/behandeling als de communicatie.

Totaal is goed

Alles is prima; de klinieken zijn schoon en netjes.

Vakkundig

De tandarts stelt je op je gemak, is rustig, vriendelijk, vakkundig en dingt niets op.

Fijne duidelijke tandarts

Lennart Kuipers is sinds enige jaren onze vaste tandarts. We zijn erg tevreden over zijn werkwijze. Altijd rustig, duidelijk en vriendelijk.

Kundige mondhygiëniste

Kundige en vriendelijke dame, die me tijdens de behandeling op de hoogte hield en (naderhand) adviezen gaf.

Fijne en behulpzame tandartsenpraktijk

Samen is gekeken naar een snel moment om mijn klachten te beoordelen. Er is goed geluisterd en gehandeld.

Prima ervaring

Had er een zwaar hoofd in maar ben goed geholpen door zowel de tandarts als de assistente.

vriendelijk en duidelijk

Service van Bart was prima.

Service van Bart was prima.

Vriendelijk, goede uitleg bij wat er ging gebeuren, forse wachttijd.

De behandeling verliep vriendelijk en vlot. Er werd uitleg gegeven over alles wat er stond te gebeuren. Goede ondersteuning van de assistente. Minder content was ik met het feit dat er na de controle, waarbij geconstateerd werd dat een vervolgbehandeling nodig was, ik vele weken moest wachten voordat ik terecht kon voor die vervolgbehandeling.

Kuipers is top !

Waleweingaarde 6

7329 BD Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.