Vakkundig en op tijd

Zie boven

communicatie

kreeg geen antwoord op mijn vraag, hij zat gelijk in de weerstand( 15 april 2026)

Fijne kundige tandarts

Stuk kies afgebroken, snel afspraak tussendoor kunnen maken, tandarts Kuipers aardig kundig en een goed plan maken voor nog controle en reparatie

Goede behandeling door preventief assistente.

Er werd duidelijk uitgelegd, wat ze ging doen en als er iets was, dat ik dan mijn hand op moest steken.

prima tandarts

Duidelijk vertellen wat er aan de hand is, voldoende aandacht voor mij als angsthaas mbt de tandarts. Goede afspraak over toekomst.

Erg tevreden

Mijn nieuwe tandarts (Henk) was bijzonder vriendelijk, legde duidelijk uit wat hij ging doen, en ik heb tijdens en na afloop van de behandeling minder pijn gehad dan ik had verwacht. Een minpunt was de erg lange wachttijd aan de telefoon (ruim 20 minuten) onlangs voor het maken van een afspraak.

Altijd vriendelijk en behulpzaam

Friendelijk en profesioneel.

Friendelijk en profesioneel.

Prima werk.

Een erg vriendelijke mondhygiënist maakte dit (voor mij) vervelende klusje een stuk aangenamer.

al jaren dezelfde tandarts hier. En zeer tevreden. Er word echt geluisterd naar je. Ook de mondhygiëne afdeling is goed.

Prima tandarts.

Je wordt gehoord en fijn en rustig geholpen.

goede en snelle zorg

Mondhygiëniste constateert dat een stuk tand is afgebroken. Bij maken afspraak tandarts kan ik na kwartier wachten al terecht. En wordt mijn kies snel gevuld! Fijn!

professionele tandzorg

Ik kom al meer dan 20 jaar met volle tevredenheid bij deze tandartsen.

Goed geholpen

Stagiaire heeft het goed gedaan, rustig en vriendelijk.

vriendelijke en vakkundige ervaringen

Altijd vriendelijke ontvangst door tandarts. Vakkundige behandeling en aanvullende adviezen. Als patiënt tevreden en hoop nog lang van zijn diensten gebruik te kunnen maken.

Zeer vriendelijk, balie, mondhygiënist, tandarts Assistente, allemaal. Kundig, correct. Adviserend.

Heel correct en kundig

Kundig en rustig. Je voelt je op je gemak. Correct.

Vakkundig

Prima ervaring.

Goed geholpen en vriendelijke tandarts + assistente.

Altijd op tijd

Prettige omgang

Prettig

Fijn, ook naar de kinderen rustig en vriendelijk en fijn in de omgang

Een fijne tandartsenpraktijk

De baliemedewerkers zijn erg aardig. De tandarts geruststellend en empatisch

Snel terecht in geval van spoed.

Snel terecht in geval van spoed.

Mooi

Mooi

Fijne ervaring

Fijne praktijk die goed de tijd voor je neemt

Waleweingaarde 6

7329 BD Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.