UItstekend

uitstekend

Mondhygieniste Anita doet het uitstekend! Professioneel en zeer klantvriendelijk.

Zeer klant vriendelijk

Zoals boven.

Zeer te vrede

Heb een fijne ervaring,ben zeer te vrede klantvriendelijk

Prima.

Ben natuurlijk al 42 jaar klant. en altijd goed geholpen.

vriendelijk en betrokken

nieuwe tandarts voor mij en de kinderen. De combi met de assistent super. Vriendelijk, betrokken, alle ruimte voor een grapje. Er werd echt gevraagd naar hoe het met ons ging, kinderen waren op hun gemak door de sfeer.

Altijd vriendelijk personeel

Ervaring bij Pascalle was weer zeer goed. Nooit gedacht dat ik blij zou zijn om naar de tandarts te gaan. Ook Lennart is een heel fijne tandarts en stelt je echt gerust. Zij hebben bijgedragen dat een angst voor de tandarts bijna weg is!

service prima traject te lang

afhankelijk van de woensdagen was ongemakkelijk

Alles volgens afspraak verlopen.

Zie boven

Fijne praktijk

Fijne praktijk. Tot nu toe altijd op tijd geholpen. Tandarts vriendelijk en kundig

Vriendelijk, kundig en geruststellend.

Tja, ik verzorg mijn gebit goed dus blijft het vaak bij de controle. Soms heb ik een vraag die geduldig, vriendelijk en mi kundig beantwoord wordt. 2 x per jaar laat ik mijn gebit reinigen door de mondhygiëniste. We hebben nu samen een oplossing gevonden voor het vele kokhalzen wat ik altijd deed. Dat vond ik heel prettig. Eind volgende maand (28 november) wordt de basis voor een implantaat gelegd ben heel benieuwd hoe ik dat ga ervaren....

Nieuwe tandarts, prettige ervaring

Sinds kort ingeschreven bij deze tandarts nadat mijn familie hier ook al geruime tijd zit. Wist niet wat ik kon verwachten maar het was een prettige, veilige sfeer. Bij binnenkomst hartelijk ontvangen en makkelijk kunne aanmelden bij de zuil. Verder fijne ervaring in de behandelkamer en met als uitkomst een mooi schoon gebit!

Ik ben voor eerst keer bij deze tandarts praktijk geweest. Ik vind iedereen vriendelijk en aardig.

Er word naar oplossingen gezocht.

is prima

goede behandeling en advies

Ik ben al 45 jaar bij deze praktijk tot volle tevredenheid!

Altijd weer fijn om met een goed en schoon gebit de deur uit te lopen. Vooral bij Pascalle, ze neemt ruim de tijd en is het altijd gezellig! Top!!

Heel goed

Waren rustig en legte uit wat ze gingen doen

compliment voor de preventie assistente, deze heeft mij zeer goed behandeld op maandag 17 okt. 1400 uur. volgende keer weer graag dezelfde. Ben alleen haar naam vergeten., helaas.

Communicatie goed kan veel beter

Pas geweest en ging wel heel snel en gehaastig kies foto's gemaakt geboort gevuld voelde grof in de mond. Na een week vulling brokkelen.

Heel goed

Geduldig

Vriendelijk, keurig netjes en pijnvrij geholpen door een goed team

Goed en duidelijk

De handeling was goed en kreeg duidelijke en goede tips. De naam van de vrouw weet ik niet maar ik had in de ochtend gebidsreiniging.

communicatie??

niet geheel duidelijk

Secuur

Altijd correct en geeft goed advies

Waleweingaarde 6

7329 BD Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.