Prima tandarts

Al jaren hetzelfde aanspreekpunt, prima tandarts, indien nodig altijd netjes een offerte voor hoge kosten. Ga zo door!

Op tijd en snel gejolpen

Afspraak via internet gemaakt. Op tijd geholpen. Ook vervolgafspraak.liep vlot

Gastvrij ontvangen

Ik had een waarnemende tandarts, wat een topper. Ik had per ongeluk een persoonlijke afspraak gemaakt en geen gezinsasprAAk. Hij sprak mijn zoon aan en pastte hem er mooi tussen. Fijn dat het nog kan in deze tijd! Rustige geduldige man die keek naar mijn gebit en niet de mogelijkheid om te verdienen! Topper

Ben heel tevreden

ben tevreden zoals het gaat.

fijne, rustige en begripvolle tandarts

Mijn vader is blij met deze tandarts

fantastisch

professioneel.

Vriendelijke en goede dienstverlening

Alles wordt op een goede en rustige manier uitgelegd. En dat de tandarts tijdens haar zwangerschapverlof toch nog terugkomt om haar clienten te beoordelen en haar collega's te ondersteunen vind ik uitzonderlijk.

Snelle en goede behandeling.

De vulling van mijn kies was eruit gevallen. Ik kon een afspraak maken voor de volgende dag.

Alles ging gewoon goed

Niets om op aan te merken. Verliep gewoon snel en goed.

Uitstekende dienstverlening

Duidelijkheid vooraf en een eerlijk advies. Goede vakbekwame medewerkers en vriendelijk personeel.

Gewoon goed

Idem

Eerste bezoek

Goed ontvangen, fijne tandarts

Super behandeld dezelfde dag een afspraak gehad,kies eruit getrokken.Geen kiespijn meer.

Super behandeld.

Goed en zorgvuldig

Duidelijke uitleg en zorgvuldige behandeling

Prima geholpen

Netjes en snel geholpen

bekwaam personeel

Bekwaam,vriendelijk en meedenkend.

Zorgvuldig, persoonlijk en hoge kwaliteit tandzorg

Ben al decennia bij deze praktijk en heb uitsluitend positieve zeer ervaringen met mondhygiëniste Anita en tandarts Lennart.

Fantastisch

Ik was erg bang en moest een paar kiezen laten trekken maar ik werd zo ongelooflijk geholpen op zo'n fijne geruststellende manier dat het enorm meeviel.fijne tandarts

Persoonlijk

Er werden persoonlijke vragen gesteld om achtergrondinformatie te krijgen.

Ccccc

Is goed en fijn.

Is goed en fijn

Geruststellende controle

Ik ben panisch voor de tandarts, maar hij weet me altijd weer te kalmeren, zodat behandelingen ‘normaal’ kunnen worden uitgevoerd.

Rustig en duidelijk geholpen.

Tijdens de behandeling wordt steeds verteld wat de arts gaat doen. Zij straalt rust uit waardoor ik ook beter kan ontspannen tijdens de behandeling.

Vriendelijke tandarts

Tandarts kuipers is een vriendelijk persoon neemt de tijd. Rustige man. Scheelt énorm als je er tegen opziet naar tandarts te gaan.

Waleweingaarde 6

7329 BD Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.