Persoonlijk

Persoonlijk gezellig

Achternamen

Achternamen verkeerd uitspreken .. der is jonker en jonkers totaal ander familie! Daarbij geen begrip voor patiënt! Ook aan gegeven dat liever andere behandelaar.. in nood toegaan voor snelle behandeling. Dat niet anders kon.. aangezien me vaste behandelaarsster correct en patiënt onthoudt en fijne werk achterlaat! Zelf nah patiënt .. ene heeft totaal geen begrip en blijft op door jammer en snapt het niet en zeurt over verwaarlozing en begrijpt niet wat situatie in houdt..

Fijn contact, niet hardhandig

Voor het eerst (om praktische redenen) bij deze tandarts (dezelfde praktijk). Ik vond het fijn hoe het tandvlees werd gecheckt (rustig en voorzichtiger dan ik gewend ben). Ook werd veel doorgevraagd over tandenknarsen en flossen. Direct vertrouwen gekregen!

Gewoon goed

Altijd vriendelijk en heb altijd het gevoel van goede zorg voor mijn tanden

Vriendelijk, professioneel en met voorzichtigheid

Prima!

Zeer professionele en vriendelijke tandheelkundige hulp.

Prettig eerste consult bij de tandarts

Voldoende ruimte om te parkeren of de fiets kwijt te kunnen, ruim toilet (de deur moet wel even gerepareerd worden), fijne wachtkamer, prettige kennismaking met de nieuwe tandarts. Rustig, duidelijk, sympathiek.

Een zeer kundige hygyenist

Aardige zeer vriendelijk kundige man. Die met de situatie van zijn cliënt op de hoogte wil zijn. Vraagt de relevante informatie. Stelt je op het gemak. Geeft uitgebreid adviezen ivbm de de staat van het gebit. Ik kreeg de indruk, dat hij op een hoger niveau was opgeleid. Bedankt Suleman

Goede tandzorg!

Fijne tandarts, rustig en laagdrempelig in de omgang, ook voor mijn zoon!

zeer sympathiek en mooie ervaring

Een zeer sympathieke mond hygienist. Vlotte behandeling.

Zeer vriendelijke tandartsen en assistenten.

Ik heb last van angst om naar de tandarts te gaan. Maar hier wordt alles uitgelegd wat ze van te voren gaan doen. Er wordt rekening mee gehouden wat ik erg prettig vindt.

Vriendelijk en professioneel

Prettige eerste controle met adequate informatie.

Zeer aardig en goed

goed gevoel bij deze tandarts

komt super bekwaam over geeft rust , alle vertrouwen in .

Medewerkers van de praktijk zijn vriendelijk en correct

De behandeling bij de tandarts verloopt zoals afgesproken. goede communicatie over welke verrichtingen gedaan gaan worden. Als patiënt heb ik volop de kans om mee te beslissen over een volgende behandeling. Heel prettig.

Ontspannen

Dit was de 1e keer. De mondhygiënist ( man) gaf mij ontspanning. Met hele goede uitleg tijdens behandeling en met humor , heb ik als heel prettig ervaren. Helaas weet ik zijn naam niet meer.

Positief

Zeer deskundige behulpzame vriendelijke hulpverlening

Zeer persoonsgerichte ontvangst en behandeling.

Geweldig.

Goed geholpen

Nogal bazig en streng

Ze deed een beetje bijdehand, ze had een naambordje Nieke, Staat niet in de lijst van de personen hieronder.

Aandacht en zorg is prima

Ik ben een angsthaas maar deze tandarts neemt mijn angst serieus

Vriendelijk

Vriendelijk ,corektheid

heel goed

Fijn behandeld. Gaf goede uitleg wat hij ging doen.

PERFECT

Mijn excuses voor mijn gebrekkige Nederlands, maar ik wilde alleen even zeggen dat alles perfect was.

Waleweingaarde 6

7329 BD Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.