Fijne tandarts en ontvangst aan balie .

Kom hier al een tijdje ,en altijd naar volle tevredenheid..

De tandarts was duidelijk

Het was een goed bezoek

Eindelijk ben ik weer tevreden en heb ik weer vertrouwen in mijn tandarts gekregen.

Was ontzettend vriendelijk

Goede uitleg en vriendelijk

Rustig en begripvol geholpen.

Wat een fijne mondhygiënist. Hij nam de tijd, luisterde goed en was super geduldig. Echt heel fijn.

Snel en vriendelijk

Nvt

Heel goed

Fijne tandarts

Ik heb goede ervaring.

Ik heb goede ervaring.

Je bent in goede handen

Je bent in goede handen! Voorafgaand aan de behandeling neemt men door wat er gaat gebeuren. Gedurende de behandeling doet men dat eigenlijk stap voor stap nog steeds. Daardoor heb ik rust. Je wordt veelal vriendelijk ontvangen door de receptie en sowieso door degene die je ophaalt voor de behandeling.

Héél Goed

Ik word heel vriendelijk behandeld en ben super tevreden met de manier hoe tandarts J. Vos met me omgaat en ook mondhygiënist, Mevr. Arojan. Zij neemt de tijd om mijn tanden weer schoon te maken en is nog niet één keer ongeduldig geweest met mijn sensitive mond/tandvlees.

Word altijd goed geholpen

Ze zijn altijd vriendelijk En Word altijd goed geholpen

Topper

Ervaring doktor

Goede mondhygiëniste

Ik was bij een, voor mij, nieuwe mondhygiëniste. Ze was goed, de behandeling was niet zo pijnlijk (dat is het bij mij normaal wel) en ze kletste lekker vrolijk.

Goed geholpen

Heel erg goed geholpen door tandarts Kuipers.

Ik kon na mijn facing "ongelukje" snel komen om het te laten maken.

hartelijk, vakkundig en zorgzaam.

Het was een goed bezoek aan de mondhygiëniste. Zij dacht mee over de toekomst en was zeer zorgvuldig bij de behandeling. Steeds even een pauze heb ik bijzonder op prijs gesteld.

Aangename ervaring

Ik vind de secretaresses altijd erg vriendelijk en behulpzaam wanneer je binnenkomt bij samenwerkende tandartsen. Mijn tandarts, mevrouw Vos, is altijd vriendelijk en communicatief vaardig. Ze ligt duidelijk uit wat zij doet tijdens de behandeling, welke stappen ik moet ondernemen om mijn gebit goed te onderhouden en geeft vaak praktische tips

Weer prettig controle en behandeling

Weer prettig controle en behandeling

Vriendelijke geholpen

Goed geregeld, altijd op tijd

Tandarts is goed georganiseerd, doordat het een grotere groep is, zit je niet ok 10:00 nog in de wachtkamer voor je afspraak van 9:30. Dat is erg fijn. Teams zelf zijn ook allemaal goed. Het kan soms zijn dat je eens een andere mondhygienist of randarts krijgt, maar als die goed en optijd is, maakt me dat niets uit.

Goede en snelle behandeling

Na jaren weer terug bij mijn eerdere tandartspraktijk. Hoewel andere medewerkers was de behandeling door de mondhygiëniste als vanouds prima in een fijne sfeer.

Veel vertrouwen

Al jaren heel goede ervaringen.

Heel goed en zeer vriendelijk geholpen.

Zeer vriendelijk en goed geholpen.

Waleweingaarde 6

7329 BD Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.