Heel prettige tandarts

Mijn tandarts is heel rustig en dat vind ik heel prettig. Nooit voelt het gehaast en hij is altijd vriendelijk. Zo zorgt hij ervoor dat ik ook rustig blijf.

Prima!

Zeer vriendelijk en deskundig geholpen door tandarts anacola en assistente die ook erg aardig was.

Professioneel vriendelijk

Hele professionele en fijne mondhygiëniste idem tandarts

Ben goed geholpen bij de orthodontist en tandarts

Goed.

Accuraat en vriendelijk

Betrouwbaar, altijd op tijd, al jaren een vaste tandarts, goed geholpen, telefonisch bereikbaar.

Klantgerichte en vriendelijk personeel

1. Geen lange wachttijd in de wachtkamer 2. Meedenkend over bepaalde wensen bijv stand vd stoel

Pijnlijk

Het gaat meestal goed, maar deze preventieassistente was erg hardhandig. Volgende x wil ik ook niet meer door haar worden geholpen. Haar naam is Yvonne.

Heel vriendelijk en kundig!

Ik ben zeer tevreden met deze praktijk!

Prima tandartsenpraktijk

Vriendelijke tandarts en mondhygieniste.

prettige omgang met de "klanten"

Altijd duidelijkheid over de afspraak en eenmaal in de stoel ook duidelijke uitleg en overleg

uitstekend

afspraak met monghygienist; buitenlandse jongeman die zeer prettig overkwam en op deskundige wijze mijn gebit heeft gereinigd; beste ervaring tot nu toe!

Weer uitstekend geholpen.

Tevreden

Mondhygiënist was zorgvuldig en erg duidelijk in haar communicatie. Net als de tandarts

Vriendelijke mondhygienist

Vriendelijke mondhygienist die eerst even een praatje maakt en je op je gemak stelt. Hij vraagt ook regelmatig tijdens de behandeling of het goed gaat.

Deskundig

Top en heel anders aangevlogen

Ik moest bij de mondhygiënist zijn hier omdat ik bij de parken zat, daar de mondhygiënist langdurig afwezig is. Ik voelde mij hier fijner en kwa afstand is het ook nog korter voor mij. De mondhygiënist weet echt goed wat hij doet en is heel erg begaan met of het je pijn doet.

Vriendelijk en efficieny

Vriendelijk en efficient

Fijne tandartspraktijk

Ik kom al jaren in deze tandartspraktijk en zowel de mondhygiënisten en de tandarts zijn kundig en fijn in de behandeling

Prima geholpen

Rust

Rustig geholpen door receptie en in de behandelkamer.

Mijn ervaring is positief en goed.

Mijn ervaring is positief. Zowel de behandeling als de eventuele info hierover is heel goed.

Beste team Ik ben zeer goed geholpen. Zowel mondhygiënist als de tandarts leggen alles rustig en duidelijk ui. Dank jullie wel voor de fijne zorg en professionele begeleiding. M.V.G Hafida Mansouri.

Met aandacht en rust.

Tandarts Kuipers heeft veel rust en luistert naar wat gezegd wordt. Neemt klachten en angst serieus. Behandelingen zoals gaatje vullen en vervangen oude vullingen gaan zeer secuur en professioneel.

Waleweingaarde 6

7329 BD Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.