Laden reviews...
791 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Veel reviews prijzen het vriendelijke personeel en duidelijke uitleg. Patiënten beschrijven zorgvuldige en rustige behandeling. De praktijk wordt als betrouwbaar en meedenkend ervaren. Over het geheel genomen blijft de indruk positief.
Niet mijn eigen tandarts, maar ik werd goed en deskundig geholpen
Wanneer vrienden, familie of collega’s u vragen naar onze praktijk, in hoeverre zou u ons dan aanbevelen? Op een schaal van 0-10 (0-6 = niet aanbevelen / 7-8 = neutraal / 9-10 = aanbevelen)
11 August 2026
Vriendelijk en adequaat geholpen
9 August 2026
anoniem
Fijn geholpen door tandarts en assistente
8 August 2026
anoniem
Ik ben doorverwezen door tandartsenpraktijk De Parken waar ik 29 juni een controle had bij tandarts mevrouw Kam. Ik gaf aan dat ik een vervelende, zeurende pijn had rechtsonder. Ze heeft twee (!) foto's gemaakt en het was niet duidelijk hoe of wat. Er werd een nieuwe afspraak gemaakt voor 3 augustus. Maar de pijn werd vervelender en aangezien ik een weekje vrij in het verschiet had liggen heb ik gebeld of ik toch eerder kon komen. Dit kon alleen in De Maten op 27 juli jl. Dat heb ik maar gedaan. Ik was erg nerveus want ik houd er niet van om naar een vreemde tandarts te gaan die mij niet kent, maar goed, ik wil de van de pijn af, logisch toch? Ik had om 14.10 uur een afspraak maar was pas om 14.45 uur aan de beurt! Ik ben door tandarts Alnaqola geholpen, er werd wéér een foto gemaakt en ik had een ontsteking aan de wortel van de kies. Het was of een wortelkanaalbehandeling (à € 600!!!) of de kies moest eruit. Mijn financiële situatie is zodanig dat ik wel moest kiezen om mijn kies eruit te laten halen. Het is niet gehecht. Mail volgt nog.
6 August 2026
Werd keurig ontvangen
5 August 2026
anoniem
Er werd goed met mij overlegd over wel of geen verdoving. Tijdens de behandeling gaf de tandarts steeds aan wat hij ging doen, dit vond ik erg prettig.
5 August 2026
Zie boven
4 August 2026
anoniem
Geen lange wachttijd en geen vervelende opmerkingen.
3 August 2026
anoniem
De mondhygiënist bij "de Parken" is voor langere tijd afwezig. Daarom moest ik een afspraak maken in de Maten bij Suleman Amermatin. Goede behandeling en gedurende de behandeling toch nog ruimte voor een prettig gesprek. De Maten kende ik, toen nog met René Overmars als tandarts, en blijkbaar nu nog steeds een fijne praktijk.
2 August 2026
anoniem
Correct te woord gestaan en alles goed en uitgebreid uitgelegd.
31 July 2026
anoniem
Na 2 jaar hier bij de ortho gelopen wat eerst prima was en gewoon tevreden. Maar van de 1 op andere dag zijn ze gestopt met deze ortho. Weken van te voren al gerommel met personeel wat voor ons eigenlijk al een teken had moeten zijn. En dan ook iemand krijgen die maar wat aanrommelt. Hier al een beklag over gedaan maar ook hier geen reactie op gehad. Wij dachten agh, zal wel goed komen. Maar helaas. Waardeloos,nul communicatie naar ons gehad. Wat ik echt onbegrijpelijk vind en zo niet netjes. Ook niet met een mail ,brief of telefonisch. Hals over kop op zoek moeten gaan naar een andere ortho die dan de boel over moet nemen om het netjes af te maken. Daardoor nu dubbele kosten moeten maken. Wij zijn dus zwaar teleurgesteld in deze praktijk.
31 July 2026
anoniem
Behandelaar gaf vooraf duidelijk uitleg over de behandeling en gaf advies. Tussentijds wad zijn communicatie adequaat en prettig. Beantwoorde mijn vragen bevredigend.
anoniem
Goede uitleg ,werd tijd voor genomen
anoniem
duidelijke uitleg voor aanvang, rekening houden met persoonlijke opmerkingen.
anoniem
Goed contact, goede informatie, prettig geholpen.
anoniem
Janneke is een kundig tandarts, is vriendelijk en legt rustig uit wat ze gaat doen.
anoniem
Het was mijn eerste afspraak daar; die stond gepland om 15.00 uur. Ik zag verschillende mensen die na mij aankwamen, maar die eerder werden geholpen en daarna weer vertrokken. Mijn afspraak was 30 minuten te laat. Ik hoop dat toekomstige afspraken op tijd zullen zijn, zodat ik de situatie dan beter kan beoordelen.
zie boven
anoniem
Uit ervaring ben ik zeer te vrede over mijn behandeling,en het wirdt voortgezette
anoniem
De behandeling door de mondhygienst kwam bij goed over maar ik ben geen tandarst of MH dus hoe kan ik dan nou beoordelen?
28 July 2026
anoniem
Het is mij goed bevallen .
28 July 2026
anoniem
Dit was de eerste ontmoeting met mijn mondhygiëniste. Ik vond haar erg secuur in haar werk en ze gaf veel goed advies.
27 July 2026
anoniem
Ik ben echt mega bang maar mijn tandarts is een rustige man die daar begrip voor heeft en mij elke keer weer weet rustig te krijgen.
26 July 2026
anoniem
Ik ben met tandpijn bij de tandarts geweest. De afspraak kon al binnen 1 dag plaatsvinden. Een vriendelijke tandarts die de tijd nam om alles te controleren. Goed advies gekregen, oorzaak goed uitgelegd. Ik vind de tandarts meestal niet het leukste, maar het ging heel soepel.
25 July 2026
anoniem
Vriendelijke en kundige jongedame, die naast het reinigen ook advies geeft.
23 July 2026
anoniem
Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.
Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.
Waleweingaarde 6
7329 BD Apeldoorn
Branch
Gezondheid, Zorg
Specializations
Mondzorg, Tandarts
Artsen, Tandartsen, Fysio, Revalidatie etc.