Snel,alle vragen beantwoord

Goede behandeling

Wordt goed geholpen. Behandeling is zorgvuldig. Vriendelijke benadering

Tandarts was prima, maar de privacy was minder.

In de wachtkamer kon ik duidelijk een gesprek aan de telefoon volgen waar de financiële administratie en facturen met een klant werden besproken. Dit vond ik erg bijzonder!

Zeer kundige en aardige mondhygiënist.

Goede tandartspraktijk

Vriendelijke mensen

Je wordt zeer goed geholpen

Als je bang bent voor de tandarts dat ze je geruststellen, ze nemen de tijd en ze leggen alles goed uit

weer prima en deskundig geholpen

tt

Zeer prettig

De tandarts stelde mij gerust en gaf mij opties. Legde alles zeer prettig uit.

Erg prettig

De mondhygiënist gaat doortastend te werk, maar toch zorgvuldig en voorzichtig. Ik ervaar geen naar gevoel bij de behandeling.

Heel haastig

Ik kon snel terecht dat is plus punt. Maar de behandeling ging echt haastig, geen tijd voor overleg. Mijn tandarts had mijn optie gegeven tijd geleden om mijn gebit vanwege de angst die ik heb geen actie kunnen ondernemen hierop werd ik aangesproken. Hij had zeker een punt maar mijn angst zit in de weg. Hele behandeling duurde 5 min mijn kies is uitgetrokken en werd ook niet verder gekeken wat ik wel hoopte ben immers zo lang niet geweest nou ik de moed had. Kortom mijn t as darts was niet de ouwe wat nu de drempel hoger maakt om te komen.

Fijne mondhygiënist!

Ondanks mij angst voor de tandarts weet hij mij op mijn gemak te stellen. Neemt de tijd om dingen uit te leggen en geeft ook aan wat er allemaal gedaan wordt. Erg prettig!

Prettig en professioneel

De mindhygiënist is een aardige en attente man. Hij maakt aantekeningen van wat je persoonlijk hebt gedeeld en komt daar op terug. Daarnaast is hij professioneel en verstaat zijn vak. Ik heb nooit pijn en de behandeling verloopt vlot

Fijne kundige mensen

Gewoon goed

Vriendelijk.

Prettige behandeling tandsteen verwijderen

Zorg prima, administratie waardeloos

De afhandeling van de facturen is waardeloos. Fout op fout zonder fatsoenlijk contact, laat staan excuses over de fouten.

Tevreden

Ik vond het een van de beste tandarts die ik ben ooit geweest

Ontzettend prettig en kundig geholpen

Zeer goed!

Vriendelijk, rustig en duidelijk geholpen

Bij vragen krijg ik een duidelijk antwoord

Super!

Altijd heel vriendelijk ontvangen en heel vakkundig behandeld. Zeker een aanrader!

Gewoon goed werk geleverd

Afgebroken tanden Goed gerepareerd Ik eet alles weer Bedankt

nette en snelle behandeling

Mijn gebit is snel en netjes gereinigd.

Ik was dit keer niet zeer tevreden

Ik neem 2uur vrij van werk voor alleen maar 5 minuten tanden controle zonder spoelen en daarna ik moet afspraak bij de balie maken voor andere keer langs te komen spoelen. Mijn vraag is Waarom allebei kan niet gewoon een keer of een dag doen. Volgende keer moet ik vrij van werk ga nemen. Dat is echt onzin hoor

Was echt niet tevreden

Ik was in januari geweest voor controle en had na afloop een afspraak voor de mondhygiënist gemaakt nu kwam ik dinsdag 28 april bij de tandarts en bleek dat ik weer voor controle kwam dat deze afspraak er dus niet in was gezet na 5 min werd ik dus ook weer na huis gestuurd en kon ik weer een nieuwe afspraak maken….

Waleweingaarde 6

7329 BD Apeldoorn

Over Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten

Bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn - de Maten komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Waleweingaarde in de wijk de Maten. De tandartspraktijk beschikt over 8 ruime ingerichte behandelkamers en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Apeldoorn – de Maten ook terecht voor orthodontie, implantologie, kindertandheelkunde en endodontologie, Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.