Ik ben heel tevreden

Ik ben heel tevreden over de tandarts, dit ben ik altijd al geweest.

altijd vrolijk

goed behandeld en altijd vriendelijk

velemale beter dan voorheen

altijd moeite gehad met het begrijpen van de tandarts. maar de tandarts die ik nu had probeerde zeker te zijn of ik hem begreep. ook vroeg hij vaker of het niet pijn deed, wat mij minder zenuwachtig maakte. ook een leuke assistente die heel vrolijk was en verder uitlegte als tandarts het niet goed kon verwoorde

Uitstekend en snel geholpen.

nvt

nvt

Keurig, professionele behandelingen met persoonlijke aandacht

Goede en professionele behandelingen met persoonlijke aandacht

Ik heb een goede ervaring. Iedereen is vriendelijk. Ik word elke keer goed geholpen. Ik vind het alleen jammer dat ik heel vaak verschillende tandarts heb gehad. Daarom weet ik even niet wie mij laatst heeft behandeld.

goede ervaring.

goed, vriendelijk en kundige medewerkers.

Vakkundig.

Overleg mogelijk. Vriendelijk. Prima.

Tot nu toe alles is ok

Goed Praktijk en Tandartsen

Heel goed.

De mondhygiënist was super vriendelijk, en de tandarts was een vervanger ivm ziekte en deze man nam ook alle tijd ook al hadden ze het druk.

Niet wat ik gewend ben

Ik heb een half uur moeten wachten voordat ik aan de beurt was, ze waren me vergeten aan te melden. Dit is normaal nooit zo. Vervolgens lig ik in de stoel en vraagt de assistente hoe het met mijn gebit gaat en vervolgens met mijn algemene gezondheid. Zegt ze, ik zie dat u klaar bent met immuuntherapie en nu begonnen bent met de chemotherapie! Foutje, dit ging over een andere patiënt. Wel een beetje een grove fout avg technies gezien. Verdere behandeling was top hoor!

Klik

Goede uitleg ,nam de tijd ook al was de pauze begonnen.

Ondanks mijn jarenlange angst voor de tandarts lukt het mij om rustig in de stoel te liggen. Geduldig en zorgvuldig.

Vriendelijk en goed

Ben al jaren bij deze praktijk en ik hed nog nooit het gevoel gehad dat ik bang moest zijn of niet welkom was.

Prima behandeling

Rustige fijne ervaring

Alles op tijd en even een gezellige babbel.

Ik werd keurig op tijd geholpen in een ontspannen sfeer, waarbij er tijd was voor een praatje.

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen

Ik werd in deze praktijk vriendelijk eerlijk behandeld

Tand arts zelf en ook de andere medewerkers die mij helpen, waar men zeer vriendelijk en behulpzaam en ze stelden mij erg op mijn gemak, in tegenstelling tot mijn vorige tandarts waar ik zo wat mishandeld werd.

Goede, nette service.

Vlot verlopen controle, aardig personeel.

Goede correcte zorg, afspreek tijden kloppen, vriendelijke mensen.

Ik heb alles al in 1 zin genoemd

Zeer professioneel, word netjes gewerkt en word altijd vriendelijk ontvangen en bebehandeld.

Geen verdere opmerkingen.

Jammer dat het altijd uitkoopt

Tandarts is zeker goed

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.