oke

Iedereen is heel aardig

Ik voel me erg op mijn gemak. Iedereen is aardig en geïnteresseerd. Ik heb het gevoel dat zs echt hun best doen voor je. Naar de kinderen toe erg lief.

Iedereen is heel aardig

Heel positief.

Ik ben snel en goed geholpen. Top!

Ik wil nooit meer een andere tandarts.

De baliedames: telefonisch en in loco: heel aardig, heel vriendelijk, heel competent. De tandarts: Aardige kerel, vakman, staat open voor vragen en commentaren.

Ik wil nooit meer een andere tandarts.

Over het geheel als positief ervaren

Als boven.

Prettige 1ste afspraak

Prettige afspraak met een voor mij nieuwe tandarts.

Prettige 1ste afspraak

Prettige afspraak met een voor mij nieuwe tandarts.

respectloos

eigenlijk wil ik geen reviews schrijven maar na de zoveelste herinnering om er een te schrijven. Het werkt dus wel. Samenwerkende Tandartsen Almelo gaan respectloos met je gegevens om. Dit is de zoveelste mail van een derde partij. Je email wordt dus gedeeld met anderen. Ik heb mijn mail alleen gegeven om te corresponderen met Samenwerkende Tandartsen Almelo niet met allerlei andere partijen. Om welke reden dan ook. ik wil het niet stop met die onzin. reden om te zoeken naar een tandarts die wel respectvol met j gegevens omgaan.

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.