Tandheelkundig prima

Alleen ben ik zeer ontevreden dat de praktijk niet bereikbaar was tussen kerst en oud en nieuw! Stond niet op informatie van telefoon bandje. Ben gaan kijken en zag dat men gesloten was. Gelukkig niet ernstig voor mij en kon deze week geholpen worden. Maar dat zo’n bandje met belangrijke informatie niet werkt, zou niet mogen kunnen.

Bekwaam en vriendelijk

Fijn geholpen.

Fijne tandarts en aardige assistentes.

Welkom bij de receptie, goede behandeling assistenten. Duidelijke uitleg. Ook van de tandarts

Een marige ervaring, maar dit is moeilijk van te voren beoordelen.

De behandeling op zich is moeilijk verlopen. Een half uur worstelen om een kies te verwijderen, leek me geen behandeling voor een tandartspraktijk. Eerder voor een kaakchirurg. Na twee weken is de pijn nog niet verdwenen. Achteraf heb ik tijdens deze behandeling ook een hartinfarct gehad. Mss toch vaker aan de patiënt vragen hoe het gaat en hem/haar goed observeren. Maar ik begrijp dat dit heel moeilijk te beoordelen is.

Prettig en duidelijk

Zowel Susan als tandarts Firas waren vriendelijk. Ik heb het bezoek als prettig ervaren. Ze waren beiden helder en duidelijk in wat ze gingen doen en wat ze observeerden.

Prima behandeld tijdens plaatsen kroon

Goed behandeld met plaatsen van kroon. Alleen nu wel pijn met kauwen met die kies, dus dat lijkt me nog nie ok En mijn lip is kapot gegaan tijdens behandelen en nu bijna genezen.

Top!

Hele fijne tandartspraktijk. Iedereen is heel vriendelijk en je wordt er snel en goed geholpen.

Duidelijk, direct en op tijd

geen bijzonderheen

Plezierig geholpen

Goede tandarts

Al een paar jaar bij dezetandarts zeer professioneel, aardig, rustig en mi vakbekwaam. Zou deze tandarts aan iedereen aanbevelen.

Goede behandeling.

Ervaren tandarts. Legt werkzaamheden goed uit.

Prettige praktijk,

Goed ontvangen en behandeld.

Ik ben prima behandeld.

Heel goede ervaring.

Goed geholpen

Snelle afhandeling

Klantvriendelijk

Goede sfeee, alle medewerkers zijn vriendelijk

İk ben tevreden

De tandarts kwam onbeleefd naar mij over en dat hoeft niet zo nodig.

De assistente vroeg toen ik de behandelruimte inliep uitleg over mijn medicatie gebruik en of er iets was veranderd. De tandarts kwam zijn ruimte binnen en het gaf meteen een onbehagelijk gevoel alsof ik niet welkom ben en dat hoeft ik beslist niet te pikken en dat ook ik ook normaal van gelijke situaties. Hij klaagde maar door en ik had slecht geslapen heb ptss maak veel dingen mee en al te veel meegemaakt voor een normaal niet te bevatten.En hij had het maar over ditjes en datjes terwijl toen hij ziek was zijn vervanger een erg kloterige behandeling gedaan heeft waar ik veel last qua pijn van heb gehad. Dus laatste bezoek wel tevreden over de praktijk maar niet over de slechte dag van de tandarts die mij waarschijnlijk niet mag. Helaas...

Vriendelijk, duidelijk informatief

Nvt

Goed geholpen

Ik ben erg goed geholpen tijdens mijn behandelingen. Er werd rekening gehouden met mijn wensen.

Snel en vakkundig

Ik kon ondanks een volle agenda bij de tandarts alsnog langskomen voor een controle en het loopt al richting het einde van het jaar! Tandarts Firas heeft mijn gebit gecheckt en wil me terugzien voor het vullen van een gaatje. Daarna is mijn gebit heerlijk gereinigd door een vrouwelijke medewerkster. Daarna heb ik de praktijk weer verlaten.

Altijd goed tot nu toe

Meneer Firas is goed in wat hij doet , ik kom hier sinds 2018/19, en tot nu toe altijd tevreden.

Vriendelijk personeel met vrijblijvend advies

Ik voel me op mijn gemak bij deze tandarts. Er worden ook adviezen gegeven, maar hier mag je zelf mee doen wat je wilt.

Voel mij steeds goed behandeld en voldoende uitleg.

Ben vanwege de behandeling voor implantaten erg vaak geweest, bij de tandarts maar ook bij medewerker voor het nieuwe gebit. Bij de dames van de receptie, de tandarts en de assistente, maar ook de de persoon die zich bezig hield met het nieuwe gebit, was bij mij het gevoel dat er zorgvuldigheid was naar de patient.

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.