Goede verzorging

Goede verzorging en vriendelijke personeel

Uitstekend geholpen maar wel lange wachttijd

Behandeling uitstekend maar de wachttijd was te lang. Dat ben ik bij jullie niet gewend. Uitzondering?

Heel tevreden!

Ik ben al wel 25 jaar bij Peter Roelfsema en ontzettend tevreden! Ik vertrouw ook helemaal op hem!

Alle begrip voor mijn situatie

Bij de balie super aardige assistenten De tandartsassistente ook bijzonder vriendelijk en meelevend Ik heb meer dan 30 jaar tandarts Hollema gehad en altijd met plezier naar de tandarts. Deze tandarts is ook bijzonder vriendelijk en alle begrip voor de situatie waar ik momenteel in zit.

Snelle controle door tandarts

De behandeling door de preventie assistente als goed ervaren. Contact met tandarts ook, alleen erg vluchtig. Hij was in een andere kamer bezig met een behandeling. Hij kwam bij mij even een snelle inspectie doen. Voelde een beetje raar, maar ik ga ervan uit dat hij alles goed bekeken heeft.

Vriendelijk, overleggend en nemen je klachten serieus.

Je voelt je welkom en er wordt met je overlegd wat er gaat/ moet gebeuren. Vertrouwen in kundigheid

ik vind dat ze netjes werken en mij geen pijn doen

Efficiënt en persoonlijk geholpen.

Ik ben vriendelijk en vrolijk ontvangen. De assistente heeft het meeste werk gedaan, waarbij ze mij steeds informeerde over wat ze deed en waarom. De tandarts heeft wat aandachtspunten gecontroleerd, terwijl hij informeerde naar de ontwikkeling in mijn werk (heel fijn persoonlijk geïnteresseerd). Beiden hebben met zachte, doch doortastende hand gewerkt. Ook het plannen van de volgende controle afspraak gebeurde weer vriendelijk en efficiënt. Ik vind het jammer van mijzelf dat ik niet meer moeite heb gedaan om hun namen te onthouden, maar dat komt graag de volgende keer weer.

Vriendelijke assistent en tandarts

Kundige assistent en tandarts en prettige omgeving

Fijn geholpen

Er werd ook geluisterd naar mijn wens

Goeie ervaring zeer geduldige en vakkundige assistente

Fijne ervaring na lang geen tandarts bezoek. Na een Nare ervaring in het buitenland goed opgevangen door de assistente wat een fijne vrouw is dit. Complimenten voor haar.

Goede uitleg en tijd voor de cliënt.

Contact met cliënt is prima. Jullie nemen de tijd, geven goede info en instructie. Er is ruimte vooroverleg

Klantvriendelijk, snel, deskundig

Er wordt alleen gedaan wat en als het nodig is. Super

Alleen maar positieve ervaringen gehad.

Positief.

Vlot geholpen met controle en reinigen van mijn tanden

Gedegen en vriendelijk personeel

Slechte invormatie

Helemaal geen contact met mij over de behandeling Heeft alleen contact met zijn assistente ze

Leuke mensen in omgang

met plezier naar de tandarts

Worden altijd vakkundig en plezierig geholpen

Prettig geholpen

Heel prettig geholpen & zoals altijd goed advies gekregen. Heel erg bedankt voor het vriendelijke onthaal!

Met veel vertrouwen bezoek ik de tandarts en assistenten

De behandeling is professioneel, vriendelijk en ruimhartig

Word hier altijd goed en netjes behandeld

Ben altijd heel tevreden..

Goed overleg over de staat van mijn gebit

Er lijken wat lekkages te zitten, welke moeilijk, zonder te veel schade toe te brengen, zijn te verhelpen. Vandaar uitgesteld.

Onder tijdsdruk bleef de tandarts rustig en heb ik de behandeling prettig ervaren

Het was een uitgebreide behandeling: 4 facings plaatsen, het duurde langer dan voorzien omdat de tandarts advies moest inwinnen van collega tandarts. Ondanks de tijdsdruk bleef de tandarts rustig en deed professioneel zijn werk. Ik heb de behandeling prettig ervaren en ben blij met het resultaat.

Kort en vluchtig

De behandeling is altijd vluchtig en snel maar wel met persoonlijke aandacht.

Goed en snel

Vriezenveenseweg 61

7602 AA Almelo

Over Samenwerkende Tandartsen Almelo

Bij Samenwerkende Tandartsen Almelo komt u voor een gezonde lach. Wij zijn toegankelijk, gastvrij en gedreven. De praktijk is gevestigd aan de Vriezenveenseweg in Almelo. De tandartspraktijk beschikt over 11 ruim ingerichte behandelkamers en er is voldoende parkeergelegenheid. Naast algemene tandheelkunde kunt u bij Samenwerkende Tandartsen Almelo ook terecht voor orthodontie. De praktijk is tevens ook een verwijspraktijk voor orthodontie. Ons team wordt periodiek bijgeschoold zodat u verzekerd bent van professionele zorg volgens de nieuwste technieken en de hoogste standaarden.